Tekil Mesaj gösterimi
  #140 (permalink)  
Alt 09-07-2008, 18:29
kaanarikan kaanarikan isimli Üye şimdilik offline konumundadır
Taze Arıza

En azından o çocuk bile sizin demediğinizi derdi: "Ben niye geldim bu dünyaya?Kim gönderdi beni?" diye.
Ya Allah aşkına bi parmak izini düşünün.Bugüne kadar dünyaya gelmiş yaşayan tüm insanların parmak izleri farklı, bu nasıl kendi kendine olabilir?Kainat, madde kendi kendine bunu hafızasında tutup ona göre düzenlemeler mi yapıyor?
Zaten Allah'ın varlığı metafiziksel bir olay, bilim metafizik öğeleri kanıtlama amacı gütmez, mantıksal bulgularla evreni anlandırmaya çalışır.
Ya hiç düşündünüz mü evrende neden hep bir düzen var?Neden bir kaos yok?Evren insanoğlunun anlamayacağı derecede karışık ve olaylar bir anda hızlıca gelişebilirdi.
Koskoca dünya nasıl olup da her zaman aynı istikamette dönebiliyor?Tesadüfen mi? Veya bu tesadüfler niye hep insanın yaşayabilmesi için?Niye tesadüfen dünya durmuyor?
Bir düşün sen beyninin maksimum %3 ünü kullanabiliyorsun.Nasıl olup da evrende gördüğün her şeyi aklımla çözeyim diyebiliyorsun?%3ünü kullanabiliyorsan demek ki senin anlayamacağın %97lik bir kısım var...