Tekil Mesaj gösterimi
  #22 (permalink)  
Alt 09-07-2008, 04:11
alchemy - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
alchemy alchemy isimli Üye şimdilik offline konumundadır
Kış Armudu

Blog Başlıkları: 23
Tanıdığım bir kadın var. Ölmüş ve geri dönmüş, öyle diyor... Rüyada da astral seyahate çıkıyormuş... Tersini kanıtlamadığım şeye olsa olsa bilmem derim. İnanmak? Ona hayır, inanamıyorum. Fazla pozitivistim.

Üst boyutta varlıklar... Lemuryalılar... Kryon... Akaşa yayınları külliyen... Bunlar bence postmodern din, kapitalizmin palyaçolukları. Annem pençesinde. Bunları okuyup inanıyor, bir yandan da müslüman... Oysa İslam bunu reddeder. Haberi yok. O sadece boşlukta. Mutsuz işte, o kadar. Adaletini sağlayamayan bir kadın, hepsi bu...

Nasıl da oynuyorlar bizimle... Rüyalarda astral seyahat ha? Rüya dediğiniz korteks, bilinçaltı ya da altbeyinden gelen şeylerdir. Altbeyne de herkes inemez öyle kolay kolay. Hele bu portala ilgi duyanların işi zor, çünkü azımsanmayacak kalınlıkta bir korteks tabakaları vardır. Buna ek olarak zaten bilinçaltı yeterince çıfıtla dolu, bunun için sadece bu ülke vatandaşı olmak yeter de artar bile...

Neyse... Astral seyahate dönelim... Uyurken ben bedenimden çıkıyorum ve de geziyorum. Ve gelip bedenime geri dönüyorum... İlginç... Olabilir de olmayabilir de... Ben olsam bedenime dönmem yav, neden dönüyorum ki bu kısıtlılığa? Manyak olmalıyım...

Dedim ya, zihinle bunları anlamak zor. Hatta olanaksız. Zaten psikoloji ile de alakası falan yok. Bunlar parapsikoloji hatta New Age zerzevatları. Sitede yer yok başka diye buraya girmiş. Önemli olan bunlar değil ki...

Nasıl bir insan olmak... Önemli olan bence sadece bu. Bu duruş herkeste vicdani bir boyutta olabileydi, ne ...-izm kalmıştı ortada ne de karşıtı başka bir saçmalık... Hiç de gerek olmazdı.

Bu saatte de burada olmazdı kimse...

Tökezlemişliğim 2. basamaktan geliyor