|
önceki yazımda forumun amacının santral olduğunu nükleer silah olmadığını belirttiğim halde cevap geldiği için bu konuda yazmaya devam edeceğim.
öncelikle ben sadece türkiyenin nükleersizleşmesi ve silahsızlanması için değil tüm dünya devletlerinin silahsızlanması ve nükleersizlenmesi için kampanyalardan bahsediyorum bu yanlış anlaşılmış.
ülkeler arası restleşmeler ve caydırıcılıklar(silahlanma olarak) daima büyük savaşlara sebep olmuştur bu nükleer çılgınlığının sonunda da kimse bir birinden caymayacak ya da korkmayacak sadece kullanmak için ürettiği silahlarını kullanmaya başlayacaktır tarih bunu ispatlıyor.
"onlar büyük devlettir silahlanır engelleyemeyiz biz de silahlanalım demek" dünya düzenine tamamen uymak demektir ki bunu düşünen arkadaşlara türk dil kurumu sitesini öneriyorum orda bulundukları sitenin anlamını araştırıp varlıklarını sorgulasınlar
yapılması gereken ise burda nükleer çığırtkanlığı yapmak değil gerçekten nükleere karşı durmaktır.
ezberden konuşacaksak ezber bozmayacaksak bize anlatılan masalları burda birbirimize anlatacaksak bu foruma yazmanın alemi ne
bulunduğumuz yüzyılda nükleer santrale karşı durmak nükleer ve diğer silahlara ve militarizme hayır demek bir insanlık görevidir ve yüzyılımızın geçmişe ve geleceğe olan sorumluluğudur.
ve "şey'ler" bu lafım açıkça sana: ben incirlikteki bombalardan bahsederken o bombaların benim iyiliğime olduğunu söylemedim yazımı dikkatli oku sen dünyada senin iyiliğine bomba olsun istiyor olabilirsin ama bir bombadan iyilik bekleyen ve bir bombadan medet uman insanlar yönetimi ele geçirdiklerinde birer diktatör ve soykırımcı olmuşlardır. umarım politikada başarısızsındır (ki öyle gözüküyor) yoksa insanlığın bir bomba meraklısına daha tahammülü yok.

--------------HAFIZA MI KAYBETTİM,HÜKÜMSÜZDÜR!!!--------------
|