Bence tartışılması çok saçma..namus ölçüşüsü olamaz iki bacak arasındaki..rahatlıkla yalan söylenebilir diktirilerek..kızlık zarın asıl amacı belirli yaşlarda vucuda mikrop geçisini engellemektir bayanlar regl olduktan sonrada hiçbir işlev görmemektedir kimilerine göre ise ‘Tanrının kadınlara güvenmediği için yaratmış olduğu bir zar’: )kadının bedeni kadınındır ancak kimseyi ilgilendirmemeli kimsenin düşüncesiylede ilgilenilmemeli..Ben erkek olsaydım hiç önemsemezdim evleneceğim kişinin bakire olup olmamasını cinsellik bir istektir ihtiyaçtır olması gerekendir isteyerek yada istemiyerek yaşanmış olunabilir önemli olan senden sonrasıdır öyle değilmi? bir çok genç bayanı ölüme bile sürükleyen nedenlerden olmuştur kendisinin kesinlikle evlenmeden önce yaşamaması gerektiği bir durum olarak kendini inandırdığı için toplumun gerekliliği olduğu için..bazı bayanlarda cinselliği ilk yaşadığı erkeğe bağımlı gibi hissederler kendini ve kopmak istemezler sonrasında hayatı mahvolucakmış gibi..Bakireliğe önem verip arıyanlara erkeklere diyorum siz bakirmisiniz karşınızdakinden isteme arama hakkını görüyorsunuz????