04-07-2008, 16:03
|
 |
M€M€ÑTØ MØRÍ
|
|
|
|
Alıntı:
Şey'ler´isimli arızadan alıntı
Eshquia,
ütopik söylem ile din ve tanrı masallarına inanmanın onda biri ....neyse ben de bu konuda uyumayı öneriyorum.
anlamadığım bu ülkenin de nükleer yapması neden nükleer çılgınlığını azdırsın.daha güçlüsü çılgınlığını ben başlatmadım ki,daha güçlüsünün yapılması çılgınlığını devam ettireyim.ancak lütfen,hiçbir sebebi (yani biraz zorlayalım da sebep olsun anlamında diyorum)yokken,abd nin japon halkı üzerine attığı bombaları,ve eminim ki bir başka halkın üzerine de atmaktan çekinmeyeceği bombaları dururken,abd ve israilin azgınlaşan hayvani savaş makinesine karşı,en azından onu bir kez daha düşündürtecek bir caydırıcı unsurun el altında kalması gerektiğine ısrarla inanmaya devam ederim.ve ben daima barışın ;savaşta yapılanlarla değil,savaş öncesinde yapılanlarla sağlanacağına inanann bir isnanımdır.
marenosturum,
90 ya da 180 farketmez patlama giriş kodları abd nin elinde olduğu sürece ,bu bombalar benim iyiliğime değil,tam tersine kötülüğüme sebebiyet verir.silahsızlanma için dünya ile eşgüdümlü kampanyalara herifçioğullarının ellerindeki devasa miktarları imha edip bizim elimizdekine eşit seviyeye getirdiğinde katılabiliriz.kuru bir ülke milliyetçisi değilim,militarist bir silah sevgim de yok.dünyanın silahsızlanma kampanyaları batı abd,çin israil ve russya daki devasa yığınları ortadan kaldırsın,sonra biz de ülkemiz için silahsızlanma kampanyası başlatalım,dünya ile eşgüdüm olarak.
|
Bir taraftan yapılanın çılgınlık olduğunu söylerken neden bu çılgınlığa müdahil olmayı istemek neden? Amerika’nın Japonya’ya attığı bombaları kimse savunmuyor zaten hata olan bu bombaların üretimi. Ve bu üretim, caydırıcılıktan çok tetikleyici oluyor görmüyor musunuz her ülke diğerini geçme çabasında ya da daha iyisini üretme. Bir ulusun çıkarları söz konusu olunca bencillik hat safhada. Sonuçta yeryüzü nükleer çöplüğüne dönüyor, olan dünyaya oluyor ve ekosistem alt üst oluyor ama ne uğruna?
Hiç.
"Beni tanıyan herkesin size söyleyeceği gibi, makbul biri değilim. Kötü adamı sevdim hep, kanunsuzu, hergeleyi. İyi işleri olan sinek kaydı traşlı, kravatlı tiplerden hoşlanmam. Ümitsiz adamları severim, dişleri kırık, usları kırık, yolları kırık adamları. İlgimi çekerler. Küçük sürpriz ve patlamalarla doludurlar. Adi kadınlardan da hoşlanırım; çorapları sarkmış, makyajları akmış, sarhoş ve küfürbaz kadınlardan. Azizlerden çok sapkınlar ilgilendiriyor beni. Serserilerin yanında rahatımdır, çünkü ben de serseriyim. Kanun sevmem, ahlak sevmem, din sevmem, kural sevmem. Toplumun beni şekillendirmesinden hoşlanmam."
|