Tekil Mesaj gösterimi
  #28 (permalink)  
Alt 04-07-2008, 00:50
Evrim_06 Evrim_06 isimli Üye şimdilik offline konumundadır
Taze Arıza

Alıntı:
onu çağırıyorum yakmak adına ama o bunu bilmiyor
onu çağırdı diyelim.. çağırdı şey zihin bakımından insandan daha yüksek seviyede ve aptal değilki yakılmak için geldiğini anlamasın ki zaten böyle bişey olduğunu sanmıyorum..

Alıntı:
sonra bilinç seviyemi kullanarak onu küle çeviriyorum
bilinç seviyesi kullanarak evet herşey yapılabilir fakat dediğim gibi onun bilinç seviyesi daha yüksek yani ona zarar veremez vermesi için ondan daha üstün olması gerekir..

Alıntı:
katlarda dolaştığını ama henüz seviyesinin yüksek olmadığı için bazı katlara gidemediğini söylemişti
katlar dediği astral seviyelerdir daha öncede çakra fln demiştim bu seviye 7 seviyedir 7 adet çakra yani insanın kök kısmından yani cinsel bölgeden başlayarak en üst seviye olan kafatasının üstüne kadar 7 seviye vardır bu seviyeleri ne kadar yükselirsen o kadar astralda güçlü olursun 7. seviye ilahi güç seviyesidir yani tanrıları ve demonları görebilme yeteneğidir herşeyi yapabilir güçlüdür binevi insan tanrı formuna girer fakat o seviyeye gelmek bilemiyorum zor hatta imkansız gibi ilk seviye ise insanın gezme yiyecek yeme ihtiyaçlarını hissetmesidir yani herkez 1. seviyededir normalde 2. seviye ise cinsellik ihtiyaçları arzulanma sevme yi sağlar bu şekilde gider güçlenme sıralaması..