Alıntı:
|
bu arada yehova olmasaydı islam nasıl olucaktı söylermisiniz yehova değişik bir yaşam formu insanlığı kandıran zeki bir yaşam.. ve eski mitlere göre enki demonları ile enkiden ayrılan demonlar ve yehova savaş yapmıştır enki kndisine ihanet eden demonlar sayesinde yenilmiştir ve tekrar dönücektir işte bir diğer konuda bu 2012-2100 tekrar dönüş zamanıdır.. savaş zamanıdır..
|
Bildiğim kadarıyla Yehova tanrı demek .. Arapçadaki İlah kelimesiyle aynıdır .. Elohim ise tanrının özel ismidir.. VfV, Yehova ve Elohim'in farklı iki tanrı olduğunu söyledi sanırım .. Bunu bilmiyorum, belki de kendisinden dinlemek daha iyi olur .. Enki ve diğer tanrılar Sümer tanrısıdır, bazı tarihçilere göre Tevrat şifreli yazılmış bir kitaptır, eski bilgiler ışığında ''Gökten gelenler'' ''Tanrının Oğulları'' gibi kavramlar ve süregelen olaylar Tevratta şifreli olarak anlatılmıştır.. Daha öncede söylediğim gibi bunlar sadece mitoloji ve ben bu tanrıların gerçek olduğuna inanmıyorum .. Zaten yeterli kanıtta yok!!
Alıntı:
|
fotona gelince kimin bulduğunu fln bilmiyorum fakat dediğim gibi tehlikeli ama bi o kadarda iyi bir şey insanlar ölücek yokolucak çoğu demiştim ama beynin ve insanın katlarca gelişmesini sağlıcak bir enerjide yüklü dediğim gibi tanrıların enerjileri... sadece radyasyon yüklü olarak düşünmemek lazım çünki bu sadece bulunan bilgiler bnim inancım böyle..
|
Senin inancın bu yönde olabilir ama gerçekte ne olduğuna bakmalıyız biz.. Foton kuşağı diye anlatılan bölge, yüksek radyasyon yüklüdür .. Yüksek radyasyonun insanları geliştireceği, birer tanrı yapacağının hiçbir bilimsel değeri yoktur .. Radyasyonun tanrıları yokedeceği teorin pek gerçekçi değil

.. Böyle bir kuşağın tam olarak özü bilinmemektedir .. Sadece net ortamında bazı spiritüalistlerin karalamaları var.. Bu bilgilerle doğru bilgilere ulaşmak pek olası değil..
Alıntı:
|
sonra: enerjiyi biliyorum olduğunu demşisin çok güzel zaten bana görede herşey enerjide biter tanrı güç sevgi herşey enerjide saklıdır beyin gelişimi beyin gücü... hepsi enerjiyle olur tanrı bile bir enerji formudur ...
|
Sevginin hormonal bir olgu olduğunu biliyorum enerji ile alakası yok .. Dediğim gibi tanrıya da inanmıyorum .. Eski tabletlerde Mezapotamya tanrıları yok sadece .. Hintlilere bakarsan, onların da kendilerine göre tanrıları vardır .. Mısırlılar, Maya ve Aztek uygarlıkları, Yunan ve Roma tanrıları, Eski Türk inanışında ki tanrılar ve daha bir çoğu .. Sadece Sümer ve İbrani Tanrısını gerçeklik olarak algılarsak yanılmış oluruz .. Eğer bir işe kalkışıyorsan, tüm tanrıları işe katmalısın