|
sadece yazımdaki yanlışları sorup duruyorsunuz.... her bilgiyi toparlayıp küçük bir yazı haline getirip çabucak yazınca böyle oluyor.. kusura bakmayın.
bu arada yehova olmasaydı islam nasıl olucaktı söylermisiniz yehova değişik bir yaşam formu insanlığı kandıran zeki bir yaşam.. ve eski mitlere göre enki demonları ile enkiden ayrılan demonlar ve yehova savaş yapmıştır enki kndisine ihanet eden demonlar sayesinde yenilmiştir ve tekrar dönücektir işte bir diğer konuda bu 2012-2100 tekrar dönüş zamanıdır.. savaş zamanıdır..
sonra : yehova değil elohim olduğunu söylüyorsunuz kabul... yanlış kavram öğrenmiş olabilirim..
bu bnim değil kaynakların suçu..
ve bu bir manifesto değildir.. sadece böyle yazmak istedim aklımdan bile geçmedi bu bir düz yazı işte
bu arada 666 hakkında verdiğin bilgilerden sağol bn bu bilgilere ulaşamadım...
fotona gelince kimin bulduğunu fln bilmiyorum fakat dediğim gibi tehlikeli ama bi o kadarda iyi bir şey insanlar ölücek yokolucak çoğu demiştim ama beynin ve insanın katlarca gelişmesini sağlıcak bir enerjide yüklü dediğim gibi tanrıların enerjileri... sadece radyasyon yüklü olarak düşünmemek lazım çünki bu sadece bulunan bilgiler bnim inancım böyle..
--belkide diyorum yani inancımda varmı bilmiyorum ama fotonla birlikte gelen tanrılar ona inanmayanları yok edicek ki bu radyasyon işte ona inananlarıda korucak ve sadece enerjisiyle yükselticek bu bnim bi teorim sadece kanıt delil yazı yok senin tabirinle kıçımdan uydurdum =) --
sonra: enerjiyi biliyorum olduğunu demşisin çok güzel zaten bana görede herşey enerjide biter tanrı güç sevgi herşey enerjide saklıdır beyin gelişimi beyin gücü... hepsi enerjiyle olur tanrı bile bir enerji formudur ...
bu arada elohim ve yehova arasındaki bağlantı ilişki herneyse daha fazla bilgi verebilirmisin acaba..??? o kısmı anlayamadım..
|