Ben bunlara gerçekten inandığım için tartışmıyorum seninle.. Bunlar mitoloji, eski insanların inançları .. Sadece yazıdaki yanlışları gördüğüm için konuya dahil oldum
Alıntı:
|
tanrılar 2100 de geri dönüyor evet bu elde edilen bir bilgi bana göre ise 2012 ile 2100 arası gelicekler yani kesin bir tarih saptanamaz aslında..
|
Maya Takviminin bitişi 2012dir.. Ve Nibirunun geliş tarihi olarak belirtilmektedir Sitchin gibi arkeologlar tarafından .. Diğer verdiğin tarihler yanlış!!
Alıntı:
|
nerden biliniyor dünya daha öncede fotona girmişti 2000 li yılda bir (2012-2100) girecektir insanlar her girişte değişime uğramışlardır yok olmuşlardır yada azı hayatta kalmıştır foton hem iyidir hem kötüdür aslında ama insanların yeteneklerini ortaya çıkarır herneyse zaten tanrılar insan gibi gelmeyeceklerdir enerji formunda geliceklerdir.. ama foton sayesinde insan dnası gelişicek çakralar açılıcak ve insanlar tanrıyı görebilecektir..
|
Bildiğim kadarıyla Foton kuşağını Halley yıldızına da adını veren, ingiliz astronom Edmund Halley keşfetti.. Benim merak ettiğim Foton Kuşağı aşırı radyasyon yüklü bir bölgedir.. Ve bu aşırı radyasyon insanları öldürmek yerine, neden yüksek bilinç seviyesine çıkaracaktır .. Bilimsel olarak bu kadar radyasyon, dünyada canlılık bırakmaz..
Alıntı:
|
sen hala bununda kaynağı ne abicim dersen kaynak tanrıdır abicim...
|
Sen tanrı mısın?? Bu bilgilerin hepsi tabletlerde yazan bilgiler.. Kıçımızda uydurmak pek yakışık kalmaz..
Alıntı:
|
diğerinde ise 666 meselesi 666 yı herşekilde çıkarabilirsin her yönden senin doğum tarihinden birşekilde bir fonksiyonla çıkarabilirsin bn 666 meselesini satanizm diyince akla o sayı geliyor hadi açıklayım bakalım dedim =) sen o şekilde bulursun bn bu şekilde sn dersinki 666 tanrıyı ifade eder şeytandır enkidir ben derimki o sayı burçla ilgili yada çağlarla ilgili... 666 yı tartışma gereği duymuyorum... zaten inancımlada pek alakası yok sadece merak edildiği için anlattım burda..
|
Ben aslında 666ya Enki demedim .. Enki'nin Nibiru'da olduğunu sen söyledin bu yüzden Enki dedim .. Maya ve diğer uygarlıklar tarafından Nibiru şeytan olarak etiketlendirilmiştir .. Çünkü eski zamanlarda da Nibirunun dünyaya her yaklaşışında bir felaket olduğu gözlemlenmiş .. Nuh Tufanı da bunlardan biridir.. 666 nedir diye sorarsan aşağıda ki linkten okuyabilirsin.. KıçımızdaN 666 uydurmak sağlıklı bir davranış değildir .. Eğer mitoloji hakkında sağlıklı bilgilere ulaşmak istiyorsan tabletlerde yazılanları yorumlamalısın .. Link aşağıda, 666nın anlamı!
Armageddon - Görüş Forumu
Zodiac çarprazını bilmezsen olacağı bu zaten .. Bende zaten balık çağında olduğumuzu söyledim zodiaca göre, ama eğer düşüncelerini kabul ettirmek istiyorsan sağlam delillerle gelmelisin, yoksa kimse iplemez bile seni .. Gerçekleri çarpıtmadan anlatırsan, o zaman saygı görürsün..
Alıntı:
|
demek zayıf karakterli insanlarız ve spiritualizm yani ruhanicilik saçma öylemi o zaman sen hiç yaşama yaaaa =) enerjiye inanmayan , ruha inanmayan , tanrıya inanmayan birisi.. asıl o zayıf karakterlidir...
|
Yazdıklarından sadece enerjinin varlığını biliyorum .. Dikkat et inanıyorum demedim, biliyorum .. Çünkü inanç dediğimiz kavram, sorularının cevaplarını bulamayan tembel insanların sığındıkları bir liman, barınaktır ..Dünyada maddi gerçeklikten başka bir gerçeklik yoktur .. Zaten enerji de, maddenin az yoğun halidir, ikisi bir ve özdeştir .. İnanç kavramı zayıf karakterli olan insanların işidir.. Ayakları yere basan insan, inanmaz, bilir!!