tanrılar 2100 de geri dönüyor evet bu elde edilen bir bilgi bana göre ise 2012 ile 2100 arası gelicekler yani kesin bir tarih saptanamaz aslında..
nerden biliniyor dünya daha öncede fotona girmişti 2000 li yılda bir (2012-2100) girecektir insanlar her girişte değişime uğramışlardır yok olmuşlardır yada azı hayatta kalmıştır foton hem iyidir hem kötüdür aslında ama insanların yeteneklerini ortaya çıkarır herneyse zaten tanrılar insan gibi gelmeyeceklerdir enerji formunda geliceklerdir.. ama foton sayesinde insan dnası gelişicek çakralar açılıcak ve insanlar tanrıyı görebilecektir..
sen hala bununda kaynağı ne abicim dersen kaynak tanrıdır abicim...
diğerinde ise 666 meselesi 666 yı herşekilde çıkarabilirsin her yönden senin doğum tarihinden birşekilde bir fonksiyonla çıkarabilirsin bn 666 meselesini satanizm diyince akla o sayı geliyor hadi açıklayım bakalım dedim =) sen o şekilde bulursun bn bu şekilde sn dersinki 666 tanrıyı ifade eder şeytandır enkidir ben derimki o sayı burçla ilgili yada çağlarla ilgili... 666 yı tartışma gereği duymuyorum... zaten inancımlada pek alakası yok sadece merak edildiği için anlattım burda..
zaman kavramı saçma bir kavramdır hadi yanlış hesapladım diyeyim.. şu an balık değil kova çağındayız deyim bişi olcakmı hayır bu sadece ne bilim saçma ya işte bunlar sadece merak edildiği içn yazdım... ben mesela ikizler burcuyum ama sana aslanım desem bişi değişicekmi hayır....! ben yine benim tartışıcak ve soru sorucak bişi istiosan inançla ilgili sor lütfen bana matematik yapmayın

tmm kardeşim karnemde zayıf

neymiş yanlış hesaplamışım