Alıntı:
GOrkem´isimli arızadan alıntı
Bilanço sindirelecek gibi degil gerçekten..Zamaninda çizgi romanlara bile sansür getiren bir devletten ilim irfan yuvalari için keten ellerini cebine atmasi beklenemez ama 18 -25 ya$ arasi gençlerin umutlarindan mahrum kalmasida bir o kadar aci verici..kaldirilmasi gereken çok kiç var memlekette!!Daha güzel tablolar görmeyi istemiyor mu canlari??
|
iyi de görkemcim sen hiç onların popolarını koydukları ceylan derisi koltuklarda oturdun mu? ben gezi sırasında kısa süreliğine oturmuştum. gerçi bana batmıştı ama rahatlık battı herhalde alışkın olmayınca ne yaparsın yani şimdi onlar o oturdukları ceylanların üzerinden kalkmaları onlar için ne kadar zor bilmeyince böyle konuşursun tabi
tablo konusuna gelince onaların evlerinde senın benım bildiğimiz tablolar yok şeyh eşrafından gülen cemaatinden güzel manzaralar hakim anların tablo anlayışalarına
tabi evrenin tabloları da bildiğimiz tablolardan değil mesela zira bugün bu istatistiklere bizi mazhar eden cuntacı kişilğüiin eserlerine de yansımış fırça "darbe"leri