|
en son gidip prison break in tüm sezonlarını aldım.Tam olarak 57 bölümmüş.İlk bölümünü seyredince bi tane daha bi tane daha derken birkaç günde bitirdim.Aslında bu diziyi hiç izlemediğime pişman olmadım.Böyle daha zevkli gelecek bölümde ne olacak endişen olmuyor.wentworth miller lı nefessiz izlenen dizi.haksız bir şekilde idam cezasına mahkum edilen kardeşini hapishaneden kurtarmak için banka soyar(mış gibi yapar) ve kendisi de onun bulunduğu hapishaneye girer. Bence hemen sizde başlayın.4.sezonunun eylülde başlayacak olması çok kötü.
En son hangi film ama bence 57 çarpı ortalama 42 o da yaklaşık olarak 2300 civarı bişey yapıyor.işte 38 saatlik film.puanı 10/10 hiçbir eksiği yok.
Film olarak da en son Sığınak ı seyrettim.Film bir adamın paralı askerleri eski bir sığınağa götürmesiyle başlıyor.Tam hatırlamıyorum yerini.Sonra o adamın sonradan bilim adamı olduğunu söylemesi eski nazi askerleri,garip olaylar.
Aslında birleşik alan teoremini biraz abartmışlar.Ama 6/10 olabilir.
Yalnızlık iki satır gibi, iki satır arasına sıkışan ah bu cümlelerin dili bir olsa,konuşsa avutsa umudum olup içime beni tutsa.Hasretiz yeni bir yangına, boşa geçen dünün acısı vurur yine yarına, mutluluk deva olmaz aklıma, yere seren
beni ecel gelir aklıma…
A.Alarm
|