Ne bu, cevap mı?!

.. ayet ve hadisler ortada, daha neyi kıvırtmaya çalışıyosun!? .. Saçmaladığının farkıda değilsin sanırım, ama forumda ki arkadaşların yazılanları anlayacağına eminim.. Bide sen sanırım kelimelerin ne anlama geldiğini pek bilmiyosun, böylece kıvırdığını da zannediyosun ..
Nisa 34te geçen;
yönetici,
itaatkar kelimlerin anlamlarını bilmiyosun sanırım .. birde türkçe dersi vericez şimdi
İtaatkar; Söz dinleyen,
buyruğa uyan.
Buyruk; Belirli bir davranışta bulunmaya
zorlayıcı söz, emir, ferman.
Yani senin söylediğin gibi nisa:3 te kadının rızası söz konusu değildir.. Dövün kısmı en son uygulanacak uygulamaymış!!! .. sen ne söylediğinin farkındamısın?? .. karın sana itaat etmiyor diye dövücekmisin karını?? .. islamda kadının yeri varmış bide, pehh!!
Herşey ulu orta ortadayken diğerlerine pek değinmiyorum, çünkü boşa kürek çekmekten farksız olacak.
''bakara 282 için:kadının yapısı ile ilgili bilinen bir durumdan bahsedilmiş ve şahitlik gibi ciddi bir meselede nasıl davranmamız gerektiği bildirilmiş...''
Nedir kadının yapısı?? .. iki erkek veyahut bir erkek iki kadın da ne demek?? .. Kardeşim resmen 1 erkek 2 kadına eşittir deniliyor, kör müsün de göremiyosun!!!.. görebilen arkadaşlar bi zahmet el atsın da bu ayete, arkadaş yanlışını anlasın..
Sana hadislerden örnekler verdim, beni nikah veya başka bişey ilgilendirmiyo .. eğer bu hadislerin zıttını söyleyen hadisler var ise iki hadis birbiriyle çelişiyodur .. yok ise muhammedin kadınlar hakkında söyledikleride ortada .. Bilmiyosan susucaksın bu noktada, eğer adam sanmalarını istiyosan!?