Tekil Mesaj gösterimi
  #18 (permalink)  
Alt 21-05-2008, 19:14
sakin - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
sakin sakin isimli Üye şimdilik offline konumundadır
Taze Arıza

öncelikle estafurullah adam yerine konma konusunda kimse nkimseden düşünceleri nedeniyle üstün ya da aşağı olamaz düşüncesindeyim farklı uç düşünceler de düşüncedir ve önemlidir
banka soygunu ile ilgili cevabım yanlış anlaşılmış ya da ben yanlış aktarmış olabilirim yani o paralrı emperyalistlerin paraları olduğu için almamışlardır tam tersi halkın parası olduğunun bilincindelerdir ve bunu yine halk için kullanacakları düşüncesiyle hareket etmişleridr anmlamında yazmıştım olayları sempatizan gözüyle gördüğüm konusunda ancak %49 haklı olabilirtsiniz sempatizanı olmamın nedeni de onların (yaptıkları yanlışlar olsa da )saf temiz dürüst iyi niyetli uğraşları onların halklarının daha iyi yaşamaları ya da onları savunmaları uğruna öldürülmelerini düşündükçe onlardan yana olmamak elde değğil ama daha önemlisi düşüncelerini doğru bulmamdır benim sempatizan olarak bu yorumu yaptığımı düşünürseniz ben de sizin onlara antipati duyduğunuz için onlar hakkındaki olumsuz düşüncelerinizin yaptıklarının suç olduğunu sürekli vurgulamanızın nedeni olduğunu düşünürüm
haklısınız koltuk sevdalısı tırsık koca kafalı demirel hakkında