Tekil Mesaj gösterimi
  #12 (permalink)  
Alt 20-05-2008, 15:32
Lilith - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Lilith Lilith isimli Üye şimdilik offline konumundadır
Gözüm apla...

öncelikle biz yazıya katılmak için öncelikli olarak onu mantıklı bulmak gerekir ki yukarıda ki şahsın pek aklı salim olmasa gerek..
şimdi yazıya bütün olarak mı katıldınız lokal olarak mı?
yani sadece bu fikre "aaaaaaaa bak adam ne güzel yazmış ben gidip şimdi ılımlıca şu anarşistleri ehlileştireyim " zihni mi evcuttu yoksa siz gerçekten marksizm-leninizm i okuyarak , anlayara ve redederik mi yazdınız bu yazıyı..şimdi ben yukarıdaki şahsa ve doğal size pek dolaylı yollarda şöyle desem...
hasanoğlu; peki islam dini yayılırken ele ne kadar silah alındı ve ne kadar" gayr-i müslim" öldürüldüi acaba. iş bu olayı deşifre etmek için tartışmaya katılıyorum...diye sorsam ne yapar(dınız) acaba...

Deniz gezmişe gelince bir öğretinin eylem şeklini belirleyen bir örgütte vatanını savunmuştur. Neticede halkın geleceği için yapılan soygun alınan rehineler ve gerekirse rehinelerin öldürülmesi mübahtır. (misal müslümanlığı kabul etmediği takdirde hz. alinin kılıcının altında can verenler)

şimdi sizinle uzun uzadıya marksizim tartışmasına giremem yani anlatamam..ha eğer araştırmacı ruhunuz var ise okuyun gelin tartışalım..ama yok ben hazırcıyım bir köşe yazarının bununla ilgili bir yazı yazmasını bekleyeceğim diyorsanız, sizi rolantiye alalım...

Ağzımda Bal Gibi Tatlı Bir Türkü.
Bir İner Bir Çıkarım Bu Yokuşu