Tekil Mesaj gösterimi
  #22 (permalink)  
Alt 14-05-2008, 17:41
AMA-Gİ - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
AMA-Gİ AMA-Gİ isimli Üye şimdilik offline konumundadır
Taze Arıza

evet polislerin davranışları unutulmamalı..kapılarının önündfe saat 21.00 ile araçlar beklemekte ve evlerine arkadaşları bile olsa giren bir erkek görüldüğünde direk baskın yapabiliyorlar,pazara alışverişe çıktıklarında hiç bir neden yokken poşetleri yolda bırakıp göz altına alabiliyorlar ve içerde her istediklerini yapabiliyorlar.bir çok travesti sadece amteliyatını gerçekleştirebilmek için sex işçiliği yapmakta ve düzenli olarak kullandıkları hormon ilaçları ve kuaför masrafları var ki ciddi paralar ödeniyor.
kafelere ,barlara bile alınmıyorlar.koca alsancakta girebildikleri sadece 2 tane mekan var.
bir arkadaş gururdan falan bahsetmiş ..yapma yahu ...okullarda bile eziyorlar gururunu ...iş yatağa girincemi namussuzluk olauyor,üzgünüm ama öyle düşünmüyuorum.hemcinsine olan ilgiyi fark ettikten sonra bir çocuk ki anadoluda yşıyorsa ve ataerkilliğin buramburam estiği bir ailede bulunuyorsa ailesine bunu nasıl açıklar ailesi o çocuğa neler yapar?kurtuluşu sadece kaçıp büyük şehirlere gelmekte buluyorlar , kendileri gibi olan insanları görüyorlar....
bir çoğu zorunluluktan bir çoğu ise paranın tatlılıına alıştığı için sex işçiliği yapıyor.
ameliyatlarını olduktan sonrada geçmişin izleri onları bırakmıyor ''dışlanmayı'' yoğun yaşıyorlar.
bir travestiye,transekksüele,fahişeye herşeyi yapmak mubah mıdır? işte benim sinirimi bozan en büyük konulardan biride budur.

Sizi tanımıyorum! Sizin yasalarınızı, nizamınızı, kuvvete dayanan yetkinizi tanımıyorum! Bu yüzden asın beni!

Louis Lingg