Tekil Mesaj gösterimi
  #17 (permalink)  
Alt 10-05-2008, 19:29
anarshe - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
anarshe anarshe isimli Üye şimdilik offline konumundadır
disconnectus erectus

eskiden cok normal karsilanirmis escinsellik, yani yunan mitine bile bakildiginda guzelligi simgeleyen daha cok erkek heykellerdir, bir erkegin erkege duydugu ask yuzyillar oncesinde normal sayilirken ki binlerce siir vardir erkek guzelligini anlatan, erkek uzvuna itaf edilmis, lakin yasanilan devinim sonrasi sadece kadin ve erkek iliskisi mesrulastirilmisdir. bu belki de anaerkil topluma yonlenmemizden kaynaklidir bilemiyorum, ben yasadigim ulke dolayisi ile onlara hayatin her alaninda rastliyor, kendilerini topluma kabul ettirdiklerini gorebiliyorum, Turkiye de elbetteki daha farklidir, gorsel olarak iki erkegi (ki iki kadin bana gore oldukca estetikken) hic goze hitap eder bulmamakla birlikte bunun icin tabiki onlari ne yadsirim ne dislarim... ayrica yineliyorum daha evelinde erkek erkege iliski oldukca legal ve siradanmis bu kadar degisme nedeni icin dunyadaki kultur gelisimlerini incelemek gerekir diye dusunuyorum..

beyoglu'nda bir paragrafin içindeyim..senden önce bulurlarsa beni, süpheli bakislarimi kanima batirip imla edecekler beni...