Tekil Mesaj gösterimi
  #6 (permalink)  
Alt 01-05-2008, 20:47
duarden - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
duarden duarden isimli Üye şimdilik offline konumundadır
solus et moriturus ...

Blog Başlıkları: 1
Bob Dylan aslında bir çok mükemmel parçası vardır ama One More Cup of Coffee ilk dinlenecek şarkılardandır arka fonda Joan Baez'in sei vardır.

Jimi Hendrix All Along The Watchtower gitarın tanrısı olarakta adlandırılan bu adam gitarıyla konuşur bu parçada sözlerden fazla.

Bob Marley bugün tanrıların ovasında mı dolanıyoruz ne çağın insanları No Women No Cry'ı dinlemiş yada erkekleri buna inanmışlardır. Ama Red Red Wine işte bu burda yer alması gereken ilk şarkısıdır.

Joan Baez bir kadının sesi neden insanı varlığından utandırır Diamonds and Rust yavaştan başlangıçtır. Bob Dylan ve Paul Simon ile yapılan Sound of Silence la yükselip sonra alttaki kadınla yaptığı düetle baş tacınız olacak hangi parçamı hemen altta.

Mercedes Sosa ve Gracias a la vida Güney Amerkanın annesi diyorlar onun için Joan Baez'in eşlik ettiği şeklini bulursanız onu dinleyin gerçekten sahnenin öünüde hissedeceksiniz kendinizi.

ZZ Top evet sakallı abilerimiz tanıyan çıkarmı merak ediyorum ama tanışmak isteyenlere tavsiyem Black Betty.

Empyrium yeni arşivlenmeye başlanmıştır bunu sağlayan parçaları ise Die Schwane Im Schilf 'dir

Norah Jones hakında Türkiyeye geldiğinde sesinin beğenilip bir barda program yapmasına izin verilmediği için Türkiyeden nefret ettiği dedikoduları olan bu kadın I've Got To See You Again ve Until Teh End eğer böyle bişey varsa o insanları kınamamıza neden olmaya yetecek şey verdi bize ...

Metalica söze gerek yok Unforgiven de ve sus der içim

Leonard Cohen Dance Me To The End Of Love bu parçayı neden yazıdm bilmiyorum ama bu tınıyı yıllar almadı bizedn belki sırf ondandır.

Eagles onlar bu parçayı söyledikleri zaman bu kadar fazla efsanesi olacağını biliyorlarmıydı. Sanmam ama şarkı efsane haline geldi Hotel California ...

anladım ki buraya yazdıkça eksik kalacak bir çok ilk o zaman daha sonra devam etmek üzere..

Unutmadan

Santana için Put Your Lights On dinlemek makbul olacaktır.

Türkçe ilk şarkılarıda yazarız kimbilir..

"Bir derin kuyuya benzer yalnız. Taş atmak kolaydır içine: ama bu taş dibe inecek olursa, deyin bana, kim çıkarabilir? Yalnızı incitmekten sakının! Ama incitecek olursanız, eh, artık öldürün de!" F.Nietzsche