Tekil Mesaj gösterimi
  #5 (permalink)  
Alt 25-04-2008, 15:39
duarden - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
duarden duarden isimli Üye şimdilik offline konumundadır
solus et moriturus ...

Blog Başlıkları: 1
İnsanoğlu olmaktan bahsedelim ; yaşadığımız çağ o kadar hızlı şekilde soktuğu mülkiyet ve sıfat sahibi olmayan bireyin hiç bir değeri olmadığını bütün insanlar kendini kaosun ortasında buldu. Hiçbir şeyi derinine ve sade yaşayamaz hale geldi. değerler değimiz seyleride sırf sıfatlar namına aldık hergün inandığımızın aksine binlerce eylem yapıyoruz ötekine ve gün içinde binlerce kez öteki oluyoruz. Sadece kelimeleri bile kullanmadığımız bir an olsa belki çok daha dürüst olabilecek tüm bireyler ve tüm ilişkilerde bi an ötekinin bedeninde bulsa kendini ruh kendinden utanacak ama yaparmıyız durun efendim kendimi parlatıp satayım önce sonra çöpü dökecem ...

Sıfatları kalmayınca insan kendi olacak sanırım..

Yok buda değil diyosanız çölüme gidiyom ben

House of Duarden
Alıntı:
"Bir derin kuyuya benzer yalnız. Taş atmak kolaydır içine: ama bu taş dibe inecek olursa, deyin bana, kim çıkarabilir? Yalnızı incitmekten sakının! Ama incitecek olursanız, eh, artık öldürün de!" F.Nietzsche

Konu duarden tarafından (25-04-2008 Saat 15:40 ) değiştirilmiştir.. Sebep: yazarım ben arasıra konu ile alakalı olmasada yaşamla alakalı sayıp ...