Tekil Mesaj gösterimi
  #19 (permalink)  
Alt 21-04-2008, 17:21
non serviam - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
non serviam non serviam şuanda  aktiftir.
M€M€ÑTØ MØRÍ

Blog Başlıkları: 1
Evet malesef devlet ve savaş karşıtı ya da sol düşünceyi benimseyen büyük bir çoğunluk, uygun zemin oluştuğu zaman devlet ve savaş şakşakçılığı yapmaktan kaçınmıyor. Ne yazıktır ki Kemalistler, kapitalist Türkiye karşıtı olduğunu söyleyenler, T.C. karşıtı PKK sempatizanı Kürtler ve hatta islami kesimden dahi guruplar ancak halihazırdaki devlet yönetimini ele geçirene kadar sol düşüncenin arkasında yer alacaklar.

Alıntı:
kIzIL´isimli arızadan alıntı Mesajı göster
boyle anlamsizca bir baslik actiginiz icin once sizleri tebrik ederim : ) ... PerincekLesmeyin...derim sizlere... Marxizmi Okumanizi Tavsiye Ederim..Ulusal SOL Dige Bir soL BiLe oLamazken bir komunist in nasil ulasalci olmasini beklersiniz...yurt sever deseniz biraz daha anlayacam o kavramin sonu milliyetcilige dayansa bile... Komunistlerin Hedefi SinirLari Yikmakken hangi mantiga hizmet ederek bu konuyu actiniz anlamadim...bos yere anlamsizca bir tartisma oLmus yazilara bakiyorumda kufurden baska hersey var
“Bir komünist ulusalcı olmamalıdır” başlığındaki olumsuzluk eki gözünüzden kaçmış olabilir ancak konuda ne anlatıldığını bile anlamadan Marx okumamızı önererek gelmiş burada komünizm dersi veriyorsunuz. Yazıda zaten Perinçek ve türevleri eleştiriliyor görmüyor musunuz?
Alıntı:
kIzIL´isimli arızadan alıntı Mesajı göster
yazilara bakiyorumda kufurden baska hersey var
Baktığınız belli oluyor ama öyle bakmayın.
Okuyun.
Bu arada klavyenizin "Caps Lock" tuşunda bir sorun yoksa normal şekilde yazmanız daha anlaşılır olacaktır.

"Beni tanıyan herkesin size söyleyeceği gibi, makbul biri değilim. Kötü adamı sevdim hep, kanunsuzu, hergeleyi. İyi işleri olan sinek kaydı traşlı, kravatlı tiplerden hoşlanmam. Ümitsiz adamları severim, dişleri kırık, usları kırık, yolları kırık adamları. İlgimi çekerler. Küçük sürpriz ve patlamalarla doludurlar. Adi kadınlardan da hoşlanırım; çorapları sarkmış, makyajları akmış, sarhoş ve küfürbaz kadınlardan. Azizlerden çok sapkınlar ilgilendiriyor beni. Serserilerin yanında rahatımdır, çünkü ben de serseriyim. Kanun sevmem, ahlak sevmem, din sevmem, kural sevmem. Toplumun beni şekillendirmesinden hoşlanmam."