Alıntı:
schutzstaffel´isimli arızadan alıntı
Ya kardeşim neden bir günden bir güne çıkıpta bir Müslüman "Ateistlerin çelişkileri" diye yazı yazmaz.
Nedir alıp veremediğiniz? İşinize gelmiyosa inanmazsınız bu kadar basit...İşine gelende inanır.Size ne?
Ama hepimiz insanız diye de biz inananlar hiçbirinizi aramıza almak zorunda değiliz.Benim dinim inanmayanla dost olmamayı emreder.Ben de olmam çünkü bu inancı benimsemişim.Nedir bu aksini idda etme gayreti,nedir bu altında bükülme..
Ateistler'in saçma sapan işleri diye bi yazı yazsam sayfalar düzerim bende ama banane?
|
Öncelikle şunu söylemeliyim ki;her kurandaki ayetlere inanmayan kişi ateist değildir!Allah a inanıp ta kurana inanmayanlar da vardır.Fakat bu öyle bir hale gelmiştir ki kurandaki herhangi bir ayete inanmayan birine ,direk ateist deniyor.Ben ateist değilim fakat kurandaki bazı ayetlere inanmıyorum.''İnananlar, Yahudileri ve Hıristiyanları dost edinmeyin. Onlar birbirlerinin dostudur. Sizden kim onlarla dost olursa onlardan sayılır...''bunu kuranda rastgele okumuştum ve böyle bir şeyi asla kabul etmiyorum.İnsan insandır hepsi Allah ın kuludur.Din ayrıcalıklarından dolayı ben kimseyi dışlayamam asıl bu müslümanlığa tamamen tersir.Ayrıca kuranda farklı dindeki kişilerle yapılan evliliklerin de günah olduğu yazıyor fakat bence en büyük günah seven iki insanı ayırmaktır.Hele ki sebep dinse...