Tekil Mesaj gösterimi
  #17 (permalink)  
Alt 04-10-2007, 12:22
non serviam - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
non serviam non serviam isimli Üye şimdilik offline konumundadır
M€M€ÑTØ MØRÍ

Blog Başlıkları: 1
Alıntı:
Bu düşünce içine giren kimdir?
Kemikleşmiş fikirlerden ve ilk mesajlarınızdan bahsetmişsiniz, bu yorumu onun üzerine yazdım. Müsadeniz varsa ben sorayım; kemikleşmiş fikirleri olanların kimler?
Alıntı:
Karar veriniz; insancıl mı, ahlaksızca mı?
Sorunun cevabını yukarıda yazmışım zaten:
Ahlaki değil ancak altını çizerim ki bir öğretmene ya da gözlerini yeni açmış bir bebeğe kurşun sıkmaktan ya da bu yasakları getirmekten daha ahlaksızca da değil.
Tabi ki ahlak sabit bir kavram değil ve bunlar benim düşüncelerim. İnsancıllık konusunda ise öldüren ile hile yapanı bir görmüyorum.

"Beni tanıyan herkesin size söyleyeceği gibi, makbul biri değilim. Kötü adamı sevdim hep, kanunsuzu, hergeleyi. İyi işleri olan sinek kaydı traşlı, kravatlı tiplerden hoşlanmam. Ümitsiz adamları severim, dişleri kırık, usları kırık, yolları kırık adamları. İlgimi çekerler. Küçük sürpriz ve patlamalarla doludurlar. Adi kadınlardan da hoşlanırım; çorapları sarkmış, makyajları akmış, sarhoş ve küfürbaz kadınlardan. Azizlerden çok sapkınlar ilgilendiriyor beni. Serserilerin yanında rahatımdır, çünkü ben de serseriyim. Kanun sevmem, ahlak sevmem, din sevmem, kural sevmem. Toplumun beni şekillendirmesinden hoşlanmam."