|
bu konuyu yeni gordum ve kendimizi anarsizt sanip, vandalistlik yapmanin ne demek oldugunu bir daha anladim... acaba diyorum, kacimiz bu sorunlari benmerkez psikolojiden uzak, yerinde arastirma gayretine girdik?
tc kralci medyasinin abd ciftligi genelkurmayin soylemleriyle, ozgurluk mucadelecilerinin bebeklere kursun siktigindan ne kadar eminsiniz? kacimiz cudi daginda bir militanla ekmegini paylasip dostoyevskiden brahms dan soz edip sohbet ettik? kacimiz, abd che gueverayi terorist diye adlandirirken, serefsiz emperyalistler demedik?
acaba diyorum genelkurmay, gaztecileri biraraya toplayip, bu psikoljik savasta PKK yi nelerle itham edecegini neler yazacagini belirlemelerini ve bunlarinda teshir olacagini gormedikmi? ve kürtleri yonetme onlarin kaderini belirleme hakkini nerden aliyor bu toplum bu sistem? oeteki kim yerli kim abd isbirlikcisi kim puta tapanlar kim NEVRUZ da 13 yasindaki cocugun kollarini kameralara gosterip kiranlara kim? 3000 (3 bin) koyu bosaltip, hepsine kriminal damgasi vurup onlari ajanlastiran kim? terorist kim? 30 yildir milyar dolarlarla kurdistan daglarini bombalayan, her isteme her talebe operasyonla karsilik veren abd nin izni olmadan tuvalete dahi gidemeyen isgalci terorist kim? kürtlerin ulusal ozgurluk, ayrisma, kimlik, egitim , yasaklanmis dillerini geri isteme hakkini milliyetcilik diye adlandiran kim? ve eger kurtler milliyetciyse, kuba halkida millieytcimidir? ve ulkesi olmayan dort ayri ulkenin bayragi altinda yasamaya mahkum edilmis dili yasak bir toplumun milliyetcilik yapma luksleri varmidir???? butun basiniyla, abd cikarlarini korumak adina, kurtlar vadisi hakimiyetini surdurmek adina, butun hucreleriyle terorist diye damga vurulan, bu halki daglara cikmasini saglayan mantigin sahibi ve onu yasatan (bana dokunmayan yilan bin yasasin) sacmaligiyla uyuyan, hijyenik bilgisayar odalarindan devrim yapan asan kesen damga vuran, bir gun kurdistan koylerinde bir gece gecirmeden onlarin sorunlarini anlayip ahkam kesen kendini anarsist nietscheci sanan vandalist bile olmayan ilkel kuru kafa milliyetciler kim???????????????
ben yagmur agladim
|