Tekil Mesaj gösterimi
  #17 (permalink)  
Alt 01-04-2008, 23:33
LiberterKedi - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
LiberterKedi LiberterKedi isimli Üye şimdilik offline konumundadır
LiberterKedi

Blog Başlıkları: 4
Alıntı:
GOrkem´isimli arızadan alıntı Mesajı göster
A sokaklarda özgürce ya için illa ba açik olmasi gerekmez ama turban takmayanlarda davrani$ bozuklugu gordugunu soyleyen eski din kulturu ve ahlak bilgisi ogretmenimin bu fotografi gordugunde yuzunun ne girdigini dusunuyorum da katila katila guluyorum!!ayrica formlari bu sekilde acmak neden yanlis anlamis degilim!!uye olali fazla olmuyor her turlu aydinlanmaya acigim!!
(bu arada klavyem turk klavyesi degil,istedigim harfleri rahatlikla bulamiyorum...sonra ne bicim yaziyorsun demeyin)
Benim dediklerime bagli olarak bu soruyu yoneltiyorsaniz. Yazdiklarimi iyi okuyun son cumlemde kaba tabirle fazla laf ebeligi yapmak istemedigimden dolayi gerekli aciklamayi yaptigimi dusunuyorum. ama yetmez diyorsaniz. Asagida sn dinleyicide aciklamis bir benzerini

Alıntı:
dinleyici´isimli arızadan alıntı Mesajı göster
şekilde vaat vardır bizim için. bir kız eğer türban takarsa dindar olduğunu, mini etek giyerse rahat birisi olduğunu düşünürüz. Ve bu kalıba uymazsa onu cezalandırır, yalancı olduğuna hükmederiz.
halbuki herkesi giydiği kıyafete göre değerlendirmek, onu o kalıba hapsetmek ve ona özgürlük şansı tanımamak, hata yapmasına izin vermemek faşizmden başka nedir ki? önyargılarımızın bedelini nasıl o insana ödetebiliriz?
insanca olan hiçbirşey bize yabancı değildir...
Buda yetmez diyip. Onlar bunlar, sunlar soyle dusunuyor diyerek bir sinifsal fark yaratmaya calisiyorsaniz sanirim bireysel ozgurluk tanimi yeniden gozden gecirilmelidir diye dusunuyorum!

“Ben nehir kıyısındaki parmaklığım; tutunabilen tutunsun bana ama koltuk değneği değilim kimse yaslanmasın bana… “

F.W.Nietzsche

Konu LiberterKedi tarafından (02-04-2008 Saat 01:46 ) değiştirilmiştir..