29-03-2008, 15:01
|
|
Mendebur
|
|
|
|
Alıntı:
sangre´isimli arızadan alıntı
Şimdi sen müslümanların yaptığı vahşeti haklı mı çıkardın bu videoyu buraya koymakla(!) .. İşte inandığınız dinlerin insanları ne hale getirdiğini görün .. ben hollandalı partinin hazırlattığı diğer kısa filmide izledim .. inandığınız iki din de aynı mok .. al birini vur ötekine(!)
|
hiç bir dine inanmayanlar çok mu iyi ... peki müslümanız diye ölmemiz mi gerek... kendimizi savunmayacakmıyız... sen ırakta olsaydın ne yapardın... sen filistinde olsaydın annen kaçırılıp tecavuze uğrasa, kardeşlerin katledilse, baban önünde idam edilse aceba böyle rahat konuşabilirmiydin... ? senin oturduğun yerden konuşmak kolaydır... ben ise bir tepki göstermek istedim ve bir soru sordum NEDEN sadece hristiyanlara yada yahudilere yada budistlere yada müslümanlara yada ateistlere kızmıyorum... Kızdığım bir insanın öldürülmesi Vede masum bir insanın ... Bir bebeğin... Bir kadının ... Öldürmeklede kalmayıp kendilerini haklı çıkarmak için dine, kurana, islama, insanlara, küfretmeyi bir şeref olarak görenlere ... Ve öfkem kayıtsız kalanlara...
|