Tekil Mesaj gösterimi
  #16 (permalink)  
Alt 20-03-2008, 22:48
ucuzfilm ucuzfilm isimli Üye şimdilik offline konumundadır
...

sagopa kajmer - sahibinin sesi

sahaya çıkma vaktinin geldiğini hakemin düdüğüyle anlayıp çıkanların üzerindeki terli ve kokulu formaları çekip sırtımıza topu uzatan ele uzatıyorum elimi. -elbet bir gün başı dönecek dünyanın dönmekten- buyrun siz başlayın lütfunda bulunuyorlar kendilerinden emin. ikinci pasın ardından ayağıma çıkartılan topla başlıyorum ilerlemeye. ilk çalım... -tavsiyeye uyanlar tavsiyeyle yaşarlar- orta sahayı geçiş zor olmuyor, ikinci çalım ardından üçüncü... pas isteyen takım arkadaşıma atıp topu pozisyonumu alıp bana geri at gözleriyle bakıyorum kendisine... -sıkıntı sıktığın zaman patlayan sivilcedir- köşeye doğru akıp yapıyor ortasını tam röveşata'ya kalkıyorken... -sağım solum önüm arkam gafil- ...koltuk değneklerime takılıp düşüyorum...
-yoldan saptıran imtihanlar-
hayallerimdeki arabaya sahip olmanın hazzıyla basıyorum marşa, gaza yüklenip çıkıyorum yola, 10-20 ikinci vites... 30-40 üç... -yere düşen yapraklar ayrılmakta gövdemden -50-60-70-80 dört...90-100-110-120 beş... 130-140-150... -ruhum vücut karavanında- slalom bebeğim slallllllooooommmmm. komik bir çizgi film karakterinin sevimliliği üzerimde. risk??? elbette!!! -iblis dalga geçer kananla sertçe- "yol yapımı devam etmektedir"!!! denemekten ne çıkar!!! en fazla... -bıkmışım hergün aynı teranelerden ben-

Not : Yeşile boyalı yerler şarkıdan alıntılanmıştır...

Kim dikti bu gökdelenleri
Ve neden en tepesindeyim sorgulamalarını bırakıp bir kenarı
Açıp kanatlarımı süzülüyorum şatoma doğru
Sakinliğime... Sakiliğime....