|
kreş - bugün
Gömdüğüm yastıktan zorla kaldırabilip başımı beynimin içinde çalmakta olan saati duvara fırlatıyorum. Yetişme zorunluluklarının içine aynaya bakışımla birlikte traş olma zorunluluğumda ekleniyor. Taramayıp saçlarımı, dokunmadan sakalıma kabanımı alıp çıkıyorum evden. Miyazaki filmlerindeki büyücü Howl gibi hissediyorum kendimi. Elimi uzattığım herşey bir şiddet objesine dönüşüyor. Servis yanaşıyor işe götürmek üzere. Ellerimde beliriveren sopalarla önce camını patlatıp ardından şoförü indirip direksiyona geçiyorum. Herkesi indirip araçtan uçuruma doğru sürüyorum gazı kökleyerek... Uçuyorum... Havada açıp kapıyı çıkıyorum dışarı önce hafif bir iniş ardından hızlı bir koşturmaca... Sağa sola kaçışan insancıkların korku dolu bakışları arasında heryerinden zenginlik akan bir eve kapısını kırarak giriyorum. Ellerimdeki sopalarla avizeleri parçalıyorum önce, tabloları... yemek masasını... hd televizyonlarını... asla okumadıklarını düşündüğüm kitaplarla dolu kütüphaneyi... yüzümü görmeye tahammülümün olmadığı bir anda aynaları parçalıyorum son olarak. Arka bahçedeki havuz gözüme ilişiyor. Havuza koşarken ellerim silah oluveriyor aniden. Havuza atlıyorum... Parmağım şakağımda...
Denize Döktüm Kendimi...
Ucuza Gitmeyeyim Diye...
Bugün...
Sıyrıldım Rollerimden
Mutluyum...
Çünkü...
Artık Yokum Bugün...
Boğulurdum Her Sağanakta...
Yüzmeyi Öğrenmişim Sanki..
Bugün...
Bir Tuzağa Kaptırmıştım Kendimi...
Ama Eminim...
Tanrı Var...
Bugün...
Önemli Not : Bilirsiniz bir teoman şarkısıdır Bugün. "Söz Müzik Teoman" adlı albümde "Kreş" isimli yeni bir grup seslendiriyor ve Teo'nun pabucunu dama atıyor. Bateri beynimin içinde patlıyor sanki. Son günlerde "çevir çevir dinle" şarkısı bulamıyordum. Buldum nihayet... Mutluyum....
Kim dikti bu gökdelenleri
Ve neden en tepesindeyim sorgulamalarını bırakıp bir kenarı
Açıp kanatlarımı süzülüyorum şatoma doğru
Sakinliğime... Sakiliğime....
Konu ucuzfilm tarafından (17-03-2008 Saat 22:29 ) değiştirilmiştir..
|