Tekil Mesaj gösterimi
  #28 (permalink)  
Alt 16-03-2008, 03:58
ndartain - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
ndartain ndartain isimli Üye şimdilik offline konumundadır
Taze Arıza

halkın oylarıyla gelmesi , partinin atatürk ilke ve inkîlaplarına bağlı olmasını garanti etmez.fazilet ve refah partileri de halk oyuyla gelmişti.halkta biraz var gerçi gericilik..oy verenlerin bir kısmı şeriat istiyor diye , yargıtay , ülkenin şeriat ülkesine doğru kaymasına sessiz kalamaz değil mi ?

umarım akp kapatılır..
"ki zaten akp , kapatılma taraftarı değil mi (:" şeklinde bir sms gelmişti.hoşuma gitti (:
ha , akp'nin kapatılmasını akp'ye oy vermediğim için istemiyorum tabi ki.demokrasi olsun parti kapatılmasın diyenler var.kendileri demokrasi yanlısı mı acıba ? "demokrasi bir amaç değil araçtır" diyen babam mıydı ? peki , "Ben Muhammed Müslüman ümmetindenim. Türkiye dinsiz, laik bir memleket haline gelmiştir. Hayatımı Mustafa Kemal dinsizliği ile savaşa adayacağıma. Türkiye'yi bir din ve şeriat devleti haline getirmek için mücadele edeceğime.Kemal Paşa zamanında çıkarılan dinsiz kanunların tatbikini önleyeceğime, kısa zamanda ümmet esasına dayanan. şeriat devletinin kurulması için çalışacağıma, dinim. Allahım ve bütün mukaddesatım üzerine yemin ve kasem ederim." şeklinde yemini olan da babam mı ? ya da , 29 ekim cumhuriyet bayramında "bayram değil seyran değil" diyen yine babam mı ? abdullah öcalana sayın , şehitlere de kelle diyen babam mı ? peki ya "hem laik hem müslüman olunmaz" diyen kim ? konuşmasında "Tutturmuşlar laiklik elden gidiyor diye. Yahu millet istedikten sonra laiklik tabii elden gidecek " diyen kim onu da merak ettim ?

bu kişinin partisinin kapatılması demokrasiyi korumak adına bence iyi bir hareket olacak.ki kapatılır mı . hiç zannetmiyorum.ama olsun...

"Hakkıdır hakka tapan milletimin istismar."
http://uk.youtube.com/watch?v=Gz4jarIe_5k # Aziz Nesin