Tekil Mesaj gösterimi
  #3 (permalink)  
Alt 15-03-2008, 12:24
Erdoğan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Erdoğan Erdoğan isimli Üye şimdilik offline konumundadır
Taze Arıza

Sayın yargıtay baş savcım. Çoook möhterem "Hukukçu"(!)larımız. Memleketin siyasal elitleri ve müstaena şahsiyetleri.!!!

Yıllardır binlerce cana, bu fakir milletin milyonlarca dolarının kalkınma yerine teröre harcanmasına sebep olan PKK yı da Anyasa Mahkemesi marifetiyle kapatıverin.

Hadi be abilerim, ablalarım; sevaptır. Gözü yaşlı binlerce şehit anne/babasının da duasını alırsınız. Gerçi devlet işlerine dua karıştırlmasına razılığınız yoktur ama , benim garip milletimin duadan başka ne hediyesi olabilir ki.!?

Efendim ?!

PKK ya karışamıyormusunuz ?

Haaa. Anladım. Garip/fakir milletimin civan gençleri dağ/taş/kar/kış demeden canlarını ortaya koyacak, savaşacak, şehit olacak, gazi olacak;

Sizler oturduğunuz yerden aldığınız/alacağınız kararlarla memleketi, (Özür) Lâkliği koruyacaksınız. Hem de kılınızı bile kıprdatmadan, "Kahraman" olacaksınız. İnsanlarımıza "Hukuk devleti" diye, Militarist/faşist kanun devletini dayatacaksınız.

Efenim bu ne asâlet.!!!

Mustafa Kemâl'in hususiyetle belittiği "Damardaki asil kan" ın kökeni, sizin gibi asilzâdeler demek ki...

Yahu gene yazıyorum derken her satırımdan cehalet akmaya başladı. Memlekete "Siyasal elit" olmak kolaymı.

Neyse merhum Hocamızdan bir fıkra anlatalım da, biraz tebessüm edelim. Tabi fıkranın özünde ki mesajı anladığımızda tebessüm edebilirsek.!

Hocanın çok huysuz bir merkebi varmış. Epey bir sabretmiş. Bakmış ki terbiye olacağı yok, pazara götürp satmaya karar vermiş. Ancak ne mümkün !Kimse oralı bile olmuyor. Nihayet bir çığrtkan yanına gelmiş,

"Hocam sen bu hayvanı bana ver kısa süre de satarım." demiş.

Adam başlamış avaz avaz bağırmaya.

"Ey ahâli.! Bu öyle bir eşektir ki, memleketin başka yerlerinde yaşayan eşekler bunu tırnağı olamaz. Bir hafta da ancak bir torba saman yer, ama on eşeğin işini görür. Çok uysaldır, sahibi ne derse onu yapar."

Pazarda ki insanlar hocanın merkebinin etrafını çevirmişler. Eşeği almak için açık artırmaya girmişler. Bir süre sonra bu işe dalıp hoca da artırmaya dahil olmuş. Hatta orada bulunanlar içerisinde en çok fiyatı Hoca teklif etmiş.

Netice ?

Merkebin yularını tuta tuta tekrar ve dönmüş.

Hanımı onu kapıda karşılamış ve "Hoca, hoca bu gün öyle bir kârlı iş yaptrımki sorma.!" demiş.

Hoca, "Hayırdır hâtun . Ben bir halt ettim de, sen neyledin acaba ?"

Hanımı, "Bu gün kapının önünden yoğurtçu geçiyordu. Ağır gelsin diye, terazinin tartı kefesine bileziklerimi koydum."

Hoca bu haberi duyduktan sonra bir süre boncu boncuk ter atmış. Hanımına yönelip,

"Ha gayret hâtun. Sen içeriden, ben dışarıdan şu evi ne zaman yıkacağız bakalım .!?"

Not: Anket seçenekleri çok keskin olmuş.Yaşadığımız ortamda her şey bu kadar net görülebilse idi, sorunlarımızın çoğunu halletmiştik.Bir memleketin varlığını/bekasını tehdit eden/edecek hiç bir partinin oluşumu ve faaliyetleri Demokratik olamaz. Ne var ki, Bir partinin ülke için zararlı olup olmadığına karar verilmesine ilişkin kanun maddeleri çok muğlâk ve hukukçuların keyfi yorumlarına bırakılmış.

Arkasınada milyonlarca insanın desteği olan partilerin, "Dar alanda kısa paslaşmalar" türü manevralara tabi tutulması hoş karşılanmazken, yıkıcı/bölücü faaliyet göstecek partilerin faaliyetlerine de, tabi ki izin verilmeyecektir. Hiç bir sistem kendi varlığını tehdit eden oluşumlara müsaade etmez. Buna demokrasi de dahildir.

Ahlaki temeli sağlam olmayan bir toplum, -ruhunda arta kalmış barbarlık duygusunun da tesiriyle- soyguncularına karşı hayranlık duyar.
Andre Maurois

Konu Erdoğan tarafından (15-03-2008 Saat 12:54 ) değiştirilmiştir..