|
burası türkiye cumhuriyeti osmanlı devleti ya da o saydıgın diger milletler tarihte kaldı osmanlı gitti yerine türkiye cumhuriyeti kuruldu devrim yapıldı bu ülkede kısacası ayrıca bu ülke bir mozaiktir her milletten insanın yasadıgı bir ülke ve güzelliğinide burdan aldıgı apaçık ortadadır sayet bu kadar çok millet olmasaydı gökkusagı gibi farklı farkı kültürlerle sentezlenmemiş olurdu ve hiçbişiyede benzemezdi. ^İleride unutmayın ileride mutlaka bu suyun başına biz geçeceğiz. Umudunuzu yitirmeyin Bilinçli, zeki, geleceği görebilen bir gençlik bu ülkeye kaybettiği değerleri kazandıracaktır.
Kanınızda akmakta olan o asil ve güçlü ruh elbet bir gün uyanacaktır^suyun başını niye tutmak istiyosun ki ben kimsenin başını filan tutmak istemiyorum sadece su türkiyenin emperyalist ülkelerle biran önce baglantısını koparıp kendi içinde güzel güzel yasamasını istiyorum öyle büyük seylerde gözüm yok benim bi de bu asil kan olayı oldum olası soguk gelmiştir bana kan kandır işte pozitifi vardır negatifi onlarda kollara ayrılır hayat kaynagımızdır bende baska hiçbişiy çagrıstırmaz.
|