Tekil Mesaj gösterimi
  #2 (permalink)  
Alt 29-02-2008, 13:00
Caneyy - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Caneyy Caneyy isimli Üye şimdilik offline konumundadır
virtüöz

Ben en cok kacak elektrik veya su kullanan insanlara kızıyorum.Bu olay dogu taraflarinda cok oluyor.Neden bir cözüm bulunamıyor...benim sucum ne ayda bilmem ne kadar su veya elektrik parası veriyorum
Evt dogru alısveris sonrasinda fiş almaya üseniyoruz.Cünkü fişlerin bize elektrik veya su olarak dönecegine inanmıyoruz.Bu yüzden yıl sonunda gelecek olan paraya da aldırmıyoruz...nasıl olsa o parayi yiyen biri olur diye düsünüyoruz
Gerekli alt yapı tam olmadan calısmak zorunda oldugumuz için can güvenligimiz tehlikede evt dogru...feci sekilde aptal yerine koyuluyoruz ama bu durum umrumuzda deil çünkü ekmek derdi var basımızda...
Trafik Isıklarına uymadigimiz için evt aptalız.İşlek caddelerdeki yolllarin bakımsızlıgından dolayi canımız tehlikede ve bunu bilip de bisi yapmadigimiz için 2. kez aptalız...
''Devletin malı denizdir yemeyen kerizdir'' zihniyetli insanlar oldugu için daha cok aptal yerine koyuluruz...
Bütün bunlar hükümete bazı konularda inanmadigimizi gösterir...(umursamazlık söz konusu)
Gene de ne olursa olsun bu ülkede ekmek yiyoruz.Susmamalıyız,haklarimizin oldugunu unutmamalıyız...
High Hopes bu senin saydıklarindan baska daha cok vardir aptal yerine konulduklarimiz...(susuyoruz çünkü konusmuyoruzki)
Herseye hee diyip gecmeyelim,lütfen lal olmayalım...

pire için yorgansız yatarım
yorganı satar pire beslerim
beslediğim pireyi satar tekrar yorgan alırım
böylece pire sosyalleşmiş olur...