Tekil Mesaj gösterimi
  #5 (permalink)  
Alt 28-02-2008, 22:41
The Funeral - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
The Funeral The Funeral isimli Üye şimdilik offline konumundadır
Taze Arıza

ödüller bir garip gitti hiç bnm beğenilerimle uyuşmadı bu yıl ödüller...

1-En İyi Filmo Country For Old Men,Hı hı tabi bu film 2007'nin en iyi filim herkes inandı.tamam iyi bir film ama.bu filmin neresini bu kdr beğendiler anlamadım.sosyal bir msj vermiyor.sadece bir psikopat ile ava giden birinin bir çanta etrafındaki koşuşturmaları.yani bu filmi javier bardem olmazsa bu filmi beğenmezdim de.Kopuk replikler,sanatsal olsun diye sıkıştırılmış alakasız konuşmalar...bir tek javier bardem etkiliyordu insanı...

2-En İyi Yönetmen:Coen kardeşlere artık alsın denilerek verildi.Peter Andersson haketti bence.

3-En İyi Erkek Oyuncu:Yüzümün güldüğü 3 daldan birisi de en iyi erkekti.George Clooney ve Daniel-Day Lewis arasında kalmıştım ama kesinlikle akademi doğruyu seçti...There Will Be Blood'un bu kdr az ödül vermesiyle de şaşırttı.

4-En İyi Kadın Oyuncu:Yüzümü en çok güldüren gecenin o saatinde sevinçten zıplamamı sağlayan dal da buydu.Marion Cotillard hayatımda gördüğüm en iyi oyuncu bunu söyleyebilirim.Edith Piaf'a o kadar bürünmüştü ki.İnsan üstü performans gösterdi.Julie Christie alsaydı kahrolurdum.

5-En İyi Senaryolar:Juno ve No Country For Old Men e gitti.Hadi Juno tamam da no country for old men...:-(

6-En İyi Yardımcılar:Javier Bardem no country nin tek iyi yanıydı.Ona verilmeyecekti de kime verilecekti.

Tilda Swinton çok iyi oynadı da Cate'in burda hakkı yenildi.

7-En iyi Yönetmen.Peter Anderson nerdesin?

8-En iyi OST:Kefaret mi? Michael Claytonun müziklerini dinlememiş akademi...

bir de son ültimatom gibi ucuz filmlerin teknik dallarda aldıkları oscarlar ile there will be blood,atonement gibi filmleri geçmesi güzel olmadı.