23-02-2008, 12:46
|
|
Mendebur
|
|
|
|
Evet siteden kopyaladım.
Bunuda okumanı tavsiye ederim:
http://home.arcor.de/islam_kadin/dow...nyadevleti.pdf
Ben seni düşman olarak görmüyorum. Milliyetçilik ve ırkçılığın 1. dünya savaşındaki gibi yapılmasına karşıyım.
Dünyanın en büyük yalanı, Adlı başlıkta yazdığım yazıda ırk düşüncesinin saçmalık olduğunu açıklamıştım.
Fakat sen bir yahudinin, yahudi olmayan biriyle evlenmediğini biliyormusun. Karl marx'ın aslında karl marx olmadığı, onun komunist manifestoyu yazmadığını.
Bir çok gerçek varki üstü örtülmüştür. Bir çok zehir varki şerbete katılmıştır. Bir çok düşman varki boyanmış, cilalanmış sana dost görünür.
Sen savaşları istiyormusun. Amacın nedir evreni yok etmekmi. Yada tüm yaşama son vermekmi . Doların üstündeki gözün sahibide onu amaçlıyor. Ben bağnaz bir milliyetçi değilim. Fakat sonumuzun ırak yada afkanistan yada sudan yada fas yada cezayir yada azerbaycan yada türkmenistan gibi olmasını istemiyorum.
Sömürülmek,sürülmek, öldürülmek istemiyorum. Afrika gibi olmak istemiyorum, asya gibi olmak istemiyorum. Onlarıda Kurtarmak istiyorum. Herkesin eşit olmasını istiyorum. Herkesin yaşama, sağlık, eğitim haklarında saygı duyulsun istiyorum. Amerika, Kanada, İngiltere, Norveç, Almanya, Fransa da ki insanlar yıllı 50.000 dolar gelire sahipken. Diğer insanların Türkiyede 5.000, afrikada 500, asyada 600, dolar gibi komik rakamlarda geçinmesini hazmedemiyorum.
İsrailin filistinlilere kimyasal silah kullanmasını hazmedemiyorum. Rusyanın türklerin kafasını kazıyıp deve derisi geçirmelerini hazmedemiyorum. Çinlilerin türkleri yarım metre karelik hapislerde çürütmesini hazmedemiyorum. Almanyada türklerin diri diri yakılmasını hazmedemiyorum. Her 4 saniyede bir afrikalının açlık, susuzluk ve koleradan dolayı ölmesi gücüme gidiyor .
ANLADIN MI? BEN FAŞİST DEĞİLİM! HAKKIMI ARIYORUM!. HAK VE ADALETİN DÜNYAYA HÜKMETMESİ İÇİN ÇALIŞACAĞIM.
İnandığım değerlere göre kuranda ' Müslümanlar allahın Halifesidir' denir ve Müslünanların kalbi Allahın mabeddir. Bu yüzden türk milletinin asil ve ulu olduğuna inanıyorum bu beni hakkım değil mi ?
Konu MuRaTh tarafından (23-02-2008 Saat 12:55 ) değiştirilmiştir..
|