Tekil Mesaj gösterimi
  #49 (permalink)  
Alt 08-02-2008, 10:48
Elloco - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Elloco Elloco isimli Üye şimdilik offline konumundadır
Taze Arıza

Kafa buluyorum yaa, sen ciddi mi sandın?Yazık...O kadar adam da kafa buluyor zaten...İşleri güçleri yok, böyle şeylerden bahsediyorlar...

Yurtdışındaki anarşistler arasında( hippilerden kalma alışkanlık mı bilinmez) dünyadaki yönetimlerin 'gölge hükümet' aracılığyla aslında uzaylılar tarafından yönlendirildiğinden tut da, sistemin bilinçaltımıza nasıl işlediğine kadar fikirler ortaya atan, bunları konuşan insanlar var.İlginçtir; Amerikan subaylarının kara maji yaptığını söyleyenlere bile rastlayabilirsin (
Illustrations to spoon ).

Peki senin gibi dar görüşlü bir adam, nasıl anarşist olabiliyor?Bu, ilginç... bence senden olsa olsa ya faşist olur ya da biraz okumuş etmiş biriysen stalinist olur; çünkü geniş görüşlü(açık fikirli) değilsin...

Söylediklerim de dogma değil ki; kör inançla kabul edilsin... belki 2010'da,2012'de olmayacak ama bir 50 yıl sonra zaten olacak şeyler bunlar.

Mesela; küresel ısınma olaylarının sera gazlarından ve insanoğlunun etkisiyle mi oluştuğunu sanıyorsun, küresel ısınmanın asıl nedeni; güneşteki patlamalardır fakat bu, toplumda panik yaratmasın diye açık bir şekilde dile getirilmiyor, sadece internette ya da bazı gazetelerin köşelerinde olayın farkında birkaç bilim adamının açıklamalarıyla sınırlı kalıyor.Zaten sera gazı etkisi falan olsa, bunun çoktan önüne de geçilirdi; insanoğlu salak mı ki, bile bile sona gitsin?Kyoto imzalanmasın..vb

Haiti yoksul bir ülkeydi ama şu an orada açlık başladı bilmiyorum, haberin var mı( Haiti’de yoksul halk çamurdan kekle besleniyor ), ileride küresel ısınmanın etkisiyle toprağı ekemeyen her tarım ülkesi o durumla karşı karşıya kalacak; ama kim düşünüyor; hiçkimse...

Burada felaket tellallığı yapmak istemiyorum ancak şu var:

İnan, bunları kabul etmek zorunda değilsin; bu son msjım zaten. Bahsedilenler yaşanıp deneyimlenecek şeyler, belki bir uyanış olur ve bu negatif koşullar değişebilir fakat dünyaya biraz geniş bakmayı dene,esnek düşün; hiçbir şey kaybetmezsin.

Konu Elloco tarafından (08-02-2008 Saat 11:21 ) değiştirilmiştir..