Tekil Mesaj gösterimi
  #30 (permalink)  
Alt 01-02-2008, 20:24
maria - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
maria maria isimli Üye şimdilik offline konumundadır
...

Bana bizzat yapılan hakaretamiz sözden ötürü size tepki göstermedim. Bir üçüncü kişi olarak gösterdim ki bana bizzat yapılanlar hiç de keyfimi kaçırmıyor inanınız. Burada üçüncü kişileri ilgilendirmez diyebiliceğiniz bir platformda değilsiniz, öyle bir platform bknz: msn karşılıklı sohbetlerinizdir. Yazılan her şeyden üçüncü dördüncü, milyonuncu kişi de sorumludur ve ilgilendirir.

Burada hakaret edenin bizzat talebi üzerine harekete geçildiğini de zannetmiyorum, çünkü kişinin özeline etmiyorsunuz, herkesin okuyabildiği bir platformda ediyorsunuz.
Soruyorum alenen kaypak ve densiz hakaretten değil midir?

Buyrun ûslubunuzdan ufak tefek içi dolu fıçıcık kıvamında cımbızlamalara;

Alıntı:
Tenere´isimli arızadan alıntı Mesajı göster
senin demokrasi manyağı kazanımcıların
Alıntı:
Atatürk cisim değildir densizliğin lüzumu yok
Alıntı:
Anladım ben, senin gazın var.
Alıntı:
Kaypaklığın tecrübemle sabittir.
Yukarıdaki jargonla sitede birilerine hitap etme haddini nereden buluyorsunuz...?
Asıl bunu çok merak ediyorum ben.
Siteden "asi çocuk" kıvamında çok hakaretamiz sözler sarf edenler geldi geçti, lakin anarşizmin kişisel otokontrole ve karşılıklı hoş görü ve anlayışla alakalı olduğunu idrak edememiş nice ûsluplar da gördüm, sıkışınca "ay şekerim siteyi anarşist sandımdı" diyen.

İvedi iletişim için lûzumlu gelen ortak bir dil tutturamadığımız takdirde, sizin sitedeki varlığınızı görmezden gelmek dışında bireysel olarak tepki mekanızmalarımı da çalıştıracağım, dahası da elimden gelmiyor gelsin de istemem zaten.
Ardımdan dilediğiniz kadar yazıp çiziniz, ben yemek yemeğe gidiyorum, buyrun forum sayfaları sizindir, ziyadesiyle kullanınız, değişmediğiniz takdirde bu sizinle son muhatap oluşumdur.
Konuyu okuyanların takdirine bırakıyorum.
Kolaylıklar.