Tekil Mesaj gösterimi
  #23 (permalink)  
Alt 01-02-2008, 19:31
Tenere Tenere isimli Üye şimdilik offline konumundadır
harvester

Alıntı:
maria´isimli arızadan alıntı Mesajı göster
Öyle bir intibâ bıraktınız da, ki tek kişi olduğumu da sanmıyorum. Üstelik Erdoğan'a ûslubunuz da epey sert, hakaret ediyorsunuz, ama yine de saygı bekliyorsunuz. (Bknz. yönetimden iletilerinizle ilintili.)
Eski kelimeleri siz kullanmayınız velakin zaten yanlış kullanıyorsunuz; "muhvetivat" diye bir kelime yerine "muhteva" ya da siz içerik deyin iyisi mi. Oyun mecazîydi; bknz. divan şairi:P
Hah bir de bir konu hakkında ne çok şey bildiğinizi yemek tarifi kıvamında yanyana sıralayıp da "ben de biliyorum zartu zurtu..." kıvamında giden iletilerinizle "emek" vermiş olmazsınız, ancak göz doldurmak, mühim bir şey söylüyor görünmek için sıralar dökersiniz, ama has bir okur güler geçer, kendinize güldürmeyiniz. Bu sitedeki en esaslı şey sakinlik ve kişiselleştirmelerden uzak kalmaktır. Bencesi.
Tabii yok ben her forumda bir 'asi çocuk' olsun derler hasebiyle saldırgan olmaya devam edeceğim der iseniz de, sizin bileceğiniz iş, ama hakikaten iş değil yani...)
Hiç bir fırsatı kaçırmaktan geri kalmıyorsun tebrik ediyorum seni.Muhteviyat yerine muhvetivat gibi birşey yazmamın klavye kullanımı sırasında dikkatsizlikten kaynaklanan bir hata olduğunu anladığın halde bunu bile malzeme olarak kullanmaktan geri duramıyorsun.
Ben kimseden saygı beklediğimi ifade etmedim.Saygı beklediğimi nerden çıkarıyorsun?
Konu hakkında neyi bilip-bilmediğimi ifade ediş(sıralayış) tarzım neden rahatsızlık verdi bu kadar onu da anlamadım.Ne yapıyoruz burda?Konuşuyoruz, yazışıyoruz, tartışıyoruz bir şeyler hakkında.Tartışırken ne ile tartışılır?Bilgi ile.Ne yapsaydım?Bilgileri kendime saklayıp ifade etmese miydim?Onun yerine söz sanatlarımızı, nazım dilimizi yarıştıralım burda değil mi?Böylesi herkes için çok daha faydalı olur.
Evet benim sergileyeceğim tavır ve davranışlar, üslup gerçekten de beni ilgilendirir Maria.Yok başkasını ilgilendirir diyorsan o da karşımdakidir.Dışarıdan müdahale eden 3. kişinin bu durum hakkında yorum yapması bile anlamsızdır bana göre.
Ayrıca biraz aristokrat bir tavır içersinde görüyorum bazılarını.Has okuyucular falan derken insanların neye göre has yada adi olarak sınıflandırıldığı da ayrı bir konudur.Hele ki kişilerin, kendi kendilerini bir özel insanlar, has insanlar grubuna dahil etmesi epeyce gülünecek bir durumdur bana göre.Onun dışında da bu eylem içerisinde bulunan insanlar benim yazdıklarıma gülüp geçecekler ise tın yani