Alıntı:
Tenere´isimli arızadan alıntı
geçmişteki konulara bakılırsa erdoğan'ın yazdığı hemen altında benim kaç yazım, benim yazdığım konuların hemen altında erdoğan'ın kaç yazısı olduğu incelenirse kimin kimi takip ettiği daha iyi anlaşılır.daha önce yaptığımız konuşmalar, tartışmalar da incelenirse benim erdoğan'a karşı sergilediğim tutumun sebebi daha iyi anlaşılır.Oyun kısmını almayayım.Oyun oynamak istediğimde açar FM oynarım, daha ala oyun mu olurmuş...eski kelimeler iyidir, güzeldir göreceli olarak ve muhvetivatlarının dolgunluğu nezdinde ama ben yaşayan dilleri kullanmayı tercih ederim daha fazla kişinin anlayabilmesi açısından.
|
Öyle bir intibâ bıraktınız da, ki tek kişi olduğumu da sanmıyorum. Üstelik Erdoğan'a ûslubunuz da epey sert, hakaret ediyorsunuz, ama yine de saygı bekliyorsunuz. (Bknz. yönetimden iletilerinizle ilintili.)
Eski kelimeleri siz kullanmayınız velakin zaten yanlış kullanıyorsunuz; "muhvetivat" diye bir kelime yerine "muhteva" ya da siz içerik deyin iyisi mi. Oyun mecazîydi; bknz. divan şairi:P
Hah bir de bir konu hakkında ne çok şey bildiğinizi yemek tarifi kıvamında yanyana sıralayıp da "ben de biliyorum zartu zurtu..." kıvamında giden iletilerinizle "emek" vermiş olmazsınız, ancak göz doldurmak, mühim bir şey söylüyor görünmek için sıralar dökersiniz, ama has bir okur güler geçer, kendinize güldürmeyiniz. Bu sitedeki en esaslı şey sakinlik ve kişiselleştirmelerden uzak kalmaktır. Bencesi.
Tabii yok ben her forumda bir 'asi çocuk' olsun derler hasebiyle saldırgan olmaya devam edeceğim der iseniz de, sizin bileceğiniz iş, ama hakikaten iş değil yani...

)