|
Gittikçe çocuk oyununa döndürmeye başladığınızın umarım farkındasınızdır. Birisine şartlı bir önerme cümlesi içinde küçük beyinli demek hakaret değildir; şunun gibi mesela; 'her kim ki benim kindar ve garazkâr olduğumu düşünüyorsa küçük beyinlidir'. Velakin ilkten sakil eylemi birinci taraf yani karşı tarafı kindar ve garazkar ilan eden taraf başlatmıştır.
Hayır asıl hakaret şudur, bir forumda tartışırken taraflardan bir grup küçük minicik içi dolu fıçıcık ekibin bir başka forumda kişinin mahlasına gönderme yaparak uzakdoğulu bir fahişe'yi forum konusu yapmak hakarete girer. Mesela ben de Fenasi Kerim adı altında bir forum açarsam şimdi ve Fenasi Kerim hakkında atıp tutarsam, forum kuralları çerçevesinde hakaret etmiş sayılmam ama insanî ölçülerde hakaret etmiş olurum.
Sizde bu azim varken, sanıyorum hakaret bahanesiyle beni forumdan attırmaya kadar gider emeliniz.
Hayırlara vesile olsun der, bu hususta artık taraflardan hiçbirine yanıt vermeyeceğimi, sıkıldığımı, bunaldığımı, vaktimin gerçekten boşa gittiğini düşündüğüm için ağanin pohi üzerine poh olmaz önermesiyle, son sözleri size bıraktığımı belirtir ve forum alanını coşkunuz geçene kadar tepe tepe kullanmanızı temenni ederim.
|