Konu: Önyargi
Tekil Mesaj gösterimi
  #19 (permalink)  
Alt 25-01-2008, 12:57
zetlover zetlover isimli Üye şimdilik offline konumundadır
Taze Arıza

Alıntı:
fenasi´isimli arızadan alıntı Mesajı göster
Burda koptum, gülmem geçince devamını okumayı düşünüyorum yazının. İbne olmak gibi bişey galiba gözlüklü olmak yazara göre

bu kadar önyargılı bir yazı okumamıştım açıkçası...

ben hala gülüyorum

Güneş gözlüğü takan ise motormu ne diyorlar ondanmı oluyor? tak ibne ol, çıkar normal ol

Lütfen Gay'lar alınmasın yazımdan, ön yargılı olan ben değil ''TUNA KİREMİTÇİ'' dir.

Hala gülüyorumya
Bu çok iyi bir yorumdu ben de buna gülüyorum iki saattir. Tuna Kiremitçi de gözlüklüdür onun da bu yazıdan bir hayli önyargılı olduğunu çıkarabiliriz. Hatta bu yazıdan önyargının faydalı olduğuyla ilgili kesin bir önyargısı olduğunu görüyoruz. Yazarımız sadece okurların kendisi hakkındaki önyargılarını senelerdir ne kadar değiştirmeye çalışsa da başarılı olamamaktadır. Ama buradan da anlaşılacağı üzere önyargı iyi olduğu için okurun ona karşı beslediği önyargı sanırım okuru yazara karşı koruduğu için faydalıdır. Halen önyargımdan bu yazıyı kendisinin yazmış olabileceğine ve de olduğuna inanamıyorum,yada inanıyorum da söylediklerine hak vermek istemiyorum. Ahanda işte önyargıya benden koca bir örnek vermiş bulunmaktayım sanırım. Buradan da önyargının ayrıca koca bir ÇELİŞKİ olduğunu da çıkarabiliriz diye düşünmekteyim.