Tekil Mesaj gösterimi
  #4 (permalink)  
Alt 21-01-2008, 17:01
Sosyopat - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Sosyopat Sosyopat isimli Üye şimdilik offline konumundadır
kızıl arıza Багэр

bi sitede koordinatörlük yaptım çok uzun zamanca hemde...bazı üyeler gelirdi,forumu beğenmez eleştirir,üyelere sataşır,yada işte sorun çıkarırdı.Banlardım,geri gelirdiler,beni niye yasaklıyosun derdiler...e zaten beğenmiyodun,gideceğin yoktu ben yardım edim derdim...ve bende anlamazdım bu geri gelişleri...sonra derdim acaba bende birgün bir yerden uzaklaştırılırsam,aynısını yaparmıyım diye...henüz olmadı gerçi,kendi isteğimle çıktım ve geri gelmedim oralara buralara...ama dedimya normal üyelik değilde co-adminlik yaptığım bir site ben çıktıktan sonra kapandı,yeniden yayın hayatına başlamış ,banlamış site sahibi arkadaş,herhangi bir sebep belirtmeden,herhangi bir tartışmada yok ortada...ve bunuda az önce duydum...yalan yok bende de çok buruk bir psikoloji oluştu...üzüldümmü,kırıldımmı tam olarak bilemiyorum bunu...fakat genede bi an olsun geri dönmeyi düşünmedim...oysaki çok emek verdiğime inanmıştım...benim paylaşımlarım hala duruyor ama paylaşım kendileri yapmış gibi göstermişler ( ziyaretçi olarak girip baktım )...sn fenasinn dediği durumla aynı şeymidir bilmem ama...paylaşasım geldi...

imza dediğin nedir ki?...solumayı bilmiyosak yaşamı,iz bırakmaya değermi?....Кызыл Багэр