Tekil Mesaj gösterimi
  #3 (permalink)  
Alt 17-01-2008, 13:44
Caneyy - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Caneyy Caneyy isimli Üye şimdilik offline konumundadır
virtüöz

Ntv'de gece-gündüz adlı programda izlemistim böle bir oyununun olacagini ve o kısa görüntülerde bile içim cız etti...
Oyunun afisi de cok etkileyici olmus Genco Erkal ciddi bir sekilde bu anlamlı oyuna emek vermis...
Tiyatrocu Mehmet Akan'nin kızı Şirvan Akan da oynuyor babasi gibi o da cok iyi bir oyuncu...
Yıllarin eskitemedigi usta oyuncu Meral Çetinkaya'yi da unutmamak lazım sesiyle oyunculuguyla bizleri sanırım aglatacak...
Bu oyunu görmeyi cok istiyorum ama nasıl olcak bilmiyorum...(ins turneye falan cıkarlar.İzmirde de olcakmis)

Türk tiyatrosunun calıskan ve basi dik oyuncusu Genco Erkal toplumsal bir ayıbı,15 yıl önce yasanılan o faciayi tüm ayrintilariyla gözler önüne seriyor...
Dostlar tiyatrosu'nun yeni oyunu olan Sivas katliamin öyküsünü o günü,o dehset saatleri,o cıglıkları Genco Erkal ve ekibinden imkanı olanlar izlesinler lütfen...

Hükümetin basindakilerinin bu oyununu gidip görmeye cesaretleri var mı acaba! gerci görseler ne degiscekki!
İns bu katliamin bir gün filmini de görürüz bu unutulmak istenen olayin filmini...

Bir Gün Deil Hergün Sivaslıyız
Hepimiz birer HASRET GÜLTEKİN,MUHLİS AKARSU,METİN ALTINOK,NESİMİ ÇİMENİZ.Hepimiz SİVAS Hepimiz MADIMAK'TA şehit olanlarız...

pire için yorgansız yatarım
yorganı satar pire beslerim
beslediğim pireyi satar tekrar yorgan alırım
böylece pire sosyalleşmiş olur...