Tekil Mesaj gösterimi
  #30 (permalink)  
Alt 08-01-2008, 00:11
non serviam - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
non serviam non serviam isimli Üye şimdilik offline konumundadır
M€M€ÑTØ MØRÍ

Blog Başlıkları: 1
Alıntı:
kanca´isimli arızadan alıntı Mesajı göster
bende ne zaman yazcaksınız diye bekliyordum..iyi oldu.teşekkür ederim..

birde sn.duarden'den de alsak iyi olacak..merak ediyorumm..ne yapayım kanımda varr
Rica ederim
Şöyle açıklar kendisi:
Alıntı:
duarden ya da house of duarden; anlamlı olmayan anlam birazda. lise çağında bir çocuğun arkadaşına aldığı eskiz defteri arasında bir resmin altında bulunan yazı (sene 1995) o günden sonra yazılarımın altına attığım imza 1998 senesinden beri mail ve forumlarda bu isimle yazdım. Yani anlamsızlığın anlamı .. Büyük ihtimal şimdi çizgi roman çizen bu arkadaşım Driizt Duorden (Kara elf sürüye ait olmayan ) den esinlenmişti.
Alıntı:
Cy´isimli arızadan alıntı Mesajı göster
Teknik Büro olarak bu konuda bir itirazım olacak syn Eshuqia

nahhhhhhhhhh kumda geçilmezdir
çimide kumuda iyi koşan bi safkandır kendisi ve şuanda yaşlandığından dolayı adeta follofoş olmuştur gelen giden potada vurmuştur
tjk.org dan çimde mi kumda mı koştuğuna bakabilirsiniz sn.ceye.
Ayrıca kendisi follofoloş olmamış, deyim yerindeyse harem ağası olmuştur efenim. Sizin anlayacağınız şekliyle aygır olmuş diyeyim.

"Beni tanıyan herkesin size söyleyeceği gibi, makbul biri değilim. Kötü adamı sevdim hep, kanunsuzu, hergeleyi. İyi işleri olan sinek kaydı traşlı, kravatlı tiplerden hoşlanmam. Ümitsiz adamları severim, dişleri kırık, usları kırık, yolları kırık adamları. İlgimi çekerler. Küçük sürpriz ve patlamalarla doludurlar. Adi kadınlardan da hoşlanırım; çorapları sarkmış, makyajları akmış, sarhoş ve küfürbaz kadınlardan. Azizlerden çok sapkınlar ilgilendiriyor beni. Serserilerin yanında rahatımdır, çünkü ben de serseriyim. Kanun sevmem, ahlak sevmem, din sevmem, kural sevmem. Toplumun beni şekillendirmesinden hoşlanmam."