|
Belki ütopyacı diyebilirsiniz yada komünist yada dinsiz nesebsiz. ama amacım yada hayalim insanların özgür yaşayabilmesidir.Benim itirazım kimin türk kimin kürt olup olmaması değildir
İtirazım
dünyanın en büyük paralarının İNSANIN NASIL DAHA KOLAY VE HIZLI ÖLDÜREBİLİRİZ sorusunu yanıtlamaya harcanılmasıdır. Ordu Askeriye silahlar kimyasallar mermilerdir . Benim itirazım bir hristiyanın hataya gelememesi bir müslümanın mekkeye gidememesi. benim itirazım sınırlar benim itirazım filistin israil afrika . Ben bu satırları 2 dkk dır yazıyorum toplam 120 saniye yapar Her 4 saniyede İstatistiklere göre Afrikada susuzluktan yada açlıktan 1 çocuk öldüğüne göre gerisini siz düşünün .
Ne olur birlik olsak ne olur bir amerikalıyla bir filistinli eşit olsa ne olur bir israilli her gün '' bu gün yanımda canlı bomba patlayacakmı korkusuyla yaşamasa Ve ne olurdu Tanrım Bizi cehenneme atmasan Ve ne olurdu kovmasan cennetten . Galiba boşuna yazıyorum bunları boşuna uğraşıyoruz Belkide olması gereken bu Belki yok olmak için varolmuş ucubeleriz hayvanlar bile bizden iyidir belki çünkü Onlar ucubeliklerini bilip üzülmeyecekler . Belkide Olması gereken KIYAMET.
|