Tekil Mesaj gösterimi
  #12 (permalink)  
Alt 05-01-2008, 18:01
Sercan.Us Sercan.Us isimli Üye şimdilik offline konumundadır
Normale dönmüş

Kanser, hava (duman) yoluyla da bulaşıyor. sadece kendilerini zehirlemekle kalsalar iyi. İçenler kusura bakmasın ama iğrenç kokuyorlar ağızlarıda üstleride başlarıda elleride. Birde alkolle karışırsa dahada mide bulandırıyor. AKP'ye kökten karşı biri olarak aldıkları bu kararı destekliyorum. Uygulanabilirliğini hiç sanmıyorum ama hoşuma gitti bu yasak. Sigaranın girdiği her ortam bunaltıcı pis çünkü benim için.

Ayrıca sürüsüne bereket kronik bronşit, astım vs bir sürü hasta insan var etrafta sigara içilen yerde duramayan nefessiz kalan. Bu insanların yaşam kalitesini düşürmeye kimin hakkı var ?

İnsan neden sigaraya başlar ki en sıkıntılı zamanlarımda bile aklıma bu tip şeyler gelmez benim. Hayatımda sadece bir kez bile tadına bakmadım. Sigara içe içe kanser olupta nefessiz kalan insanların söyledikleri hiç mi küpe olmaz insanların kulağına.

Ne diyeyim sigara içenler bunları bildikleri halde kendilerine söz geçiremiyorlarsa hayatları boyunca o zayıf iradeleriyle yaşayacakları için onlara kızamıyorum bile