sigara
ben de bir şeyler söyleyeyim bu sigara yasağı konusunda. öncelikle sigara yasağını gereksiz buluyorum. tamam belki belirli alanlarda yasaklanabilir ama vapurda yasaklamalarına dayanamıyorum. benim denize bakarak sigara içmemin kendimden başkasına ne zararı var. tayyip bey sigara içmiyor diye bende bırakamam. kusra bakmasın.
bir de ayrı bir konu olarak şu an çok gereksiz. sayın tayyip bey ve delegeleri siz avrupa birliği yasalrından kaçtanesini çıkardınızda sıra sigaraya geldi. canımın canı hrant dink imi alan eli baltalı cellat 301. madde hala duruyor. bir sürü yazar çizer hala fikirlerinden dolayı yargılanıyor. sen tut insan haklarına ve demokrasiye yönelik yasaları elinin kenerıyla it(acaba bu faşizan ortamdan biraz daha oy alırmıyım diye) geç karşıma ben sigarayı yasaklıyorum de. bir kere sigara yasağı avrupada en son konulan yasaklardan biri yaklaşık 10 yıl oldu. türkiyede ise ilk yasak olmakta. tayyip amca heralda kısa yoldan avrupaya ulaşma yolunda. sonra çıkıp trt-1 de "sevgili hemşehrilerim bakın sizi avrupalı yaptık" diyecek. kasımpaşalının avrupasıda böyle oluyor demek.
Bizler hiçbir zaman avrupalılar gibi olamayacağız. çünkü onlar öyle olduğu için biz böyleyiz.
|