Konu
:
Lost ( Spoiler İçerir )
Tekil Mesaj gösterimi
#
21
(
permalink
)
27-02-2007, 00:38
detays
...Dengesiz...
Spoiler
Zaten iyi giden herşeyi ( iyi derken kafalarda oluşan teorileri ) bozan 3*08 oldu bir nevi.
Mesela dediğim gibi sayıların gizemini unutturdular bize. Adada buldukları o iki ceset ( mağarada ) ve o kayıp gemi.
Az önce bir kaç teori okudum. Gemi ile ilgili olan gayet ilginç. O adaya düşen geminin kaptanı
Alvar Hanso
'nun babası imiş. Geminin adı
Black Rock
imiş. Ve ilginç olan Black Rock
Bulunan ilk manyetik maddeye verilen isimmiş.
İşin ilginci bu geminin hikayesi gerçek imiş. Yani böyle bir gemi varmış.
Şimdi geminin kaptanı kaybolmuş ve kendini bu adada bulmuş. Teoriye göre adadaki manyetik kuvveti farkeden kaptan bu olayı miras olarak oğluna yani Alvar Hanso'ya bırakıyor.
Ve o da vakıf kurup şimdiki çalışmalara öncü oluyor.
Bana mantıklı bir teori geldi. Keza o gemi süs için adada değil.
Birde 2.sezon paralelinde yazlılan
Muhteşem Teori (
‘Ultimate Theory’
)
teorisi var. 3.sezon ile biraz patlamış olsada ana teması şuan üstünde durduğumuz teorilere baya benziyor.
Aslında böyle bir kaza olmadı. HEpsi kurgu. Hatta uçaktan kurtulan çoğu kişi adada büyümüş kişiler, çoğu ise tabiri caizse deney için üretilmi,ş varlıklar.
GErçi 3.sezonda düşen uçağı görünce burası patlıyor.
Ama bana şu kısmı mantıklı geldi mesela; tam hatırlamıyorum ama elektromanyetik hede ile tüm olanlar vs. kişilerin zihninde canlandırılıyor ya da olmuş gibi gösteriliyormuş.
Bu kısmı dikkate alıpta adada var olan
" belki sadece zihinin oyunudur"
, DEsmon'un "See you another life brotha" repliklerini hatırlayınca biraz mantıklı geliyor..
Buradan teorilere ulaşabilirsiniz.;
http://www.yuzsekiz.com/category/teoriler/
Konu detays tarafından (03-03-2007 Saat
15:35
) değiştirilmiştir..
detays
Açık Profil bilgileri
detays - Özel Mesaj gönder
detays ait bütün Mesajları bul