Tekil Mesaj gösterimi
  #22 (permalink)  
Alt 25-12-2007, 18:04
Sosyopat - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Sosyopat Sosyopat isimli Üye şimdilik offline konumundadır
kızıl arıza Багэр

Alıntı:
fenasi´isimli arızadan alıntı Mesajı göster
Konuyu başlatan yazı okuyacak olursanız aslında sigarayı bırakma kampanyası başlatılmak istendiğini bilirsiniz. Bunu 40-50 sene öncesinin mantığıyla yapmaları biraz komik ve çağdaş durmuyor olabilir ama amaç gayet güzeldir.

Tam 30 sene içtim sigarayı, hemde günde 2-3 paket ortalamayla. Alkolü azaltmakla beraber hala içiyorum. Sigarayı bıraktığım için içmiyor olmam yapamıyor olmak anlamına gelmediği gibi hiç içmemek bir aşağılık hareket değildir. İradeni kullanıyor olmak saygıyı hakeder, kendini dinlemek ve kendine yalan söylememek hakeder saygıyı. İçmesini bilmek ile içmek arasında sadece ağzınız yerine kıçınızı kullanmanızdan başka fark yoktur. Çok sarhoş olursam içenin yanaklarından öperim en fazla, olayı büyütmenin ve bu kadar kutsiyet yükleminin bir anlamı yok.

Saygılar
çok şiddetli olmadımı??...yani sadece birşeyi yaparken hakkını verebilmek gerektiğini söylemek istedim sadece...yoksa sigara-alkol kullanımını teşvik etmek hele de kutsallaştırmak değildiki amaç...başlık sigarayla ilgili olduğu için kendi mantığımca bunu bağdaştırdım o kadar...ayrıca;
Alıntı:
İçmesini bilmek ile içmek arasında sadece ağzınız yerine kıçınızı kullanmanızdan başka fark yoktur.
burada zaten belirtimisiniz değilmi,kıç olayını değilde ağız olayını kullanmamaız gerektiğini,tıpkı konuşurken gibi...anlaşılamadığım gibi anlayamadığım bir duruma düşürdünüz beni dostum...şaştım...

imza dediğin nedir ki?...solumayı bilmiyosak yaşamı,iz bırakmaya değermi?....Кызыл Багэр