Tekil Mesaj gösterimi
  #12 (permalink)  
Alt 18-12-2007, 18:34
fatsalı - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
fatsalı fatsalı isimli Üye şimdilik offline konumundadır
Taze Arıza

araplar(suud lularda diğer ortadoğudaki araplarda)türkleri çok severler genel olarak...ben benim ilahım olan allahın adaletine böyle bir şey yakışmaz diyorum...çünkü ben böyle inanıyorum...yani allahın adaletli olduğunu ve HİÇ SEBEP yokken bir kavmi kafir ilan edeceğini düşünmüyorum...düşünmek için ya art niyetli olmak lazım ya da inançsız...ya da türk düşmanı...ama insan inanmak istemedikten sonra inanmaz...ona bir şey diyemem ...saygı duyarım sadece inanmamasına...

istanbul hadisine inanmayanları bu yüzden anlıyabiliyorum...siz arap akınları diyorsunuz ama o dönemde bizansın ehli kitaba ondan sonraki dönemdede bizans içindeki müslümanlara yapılan zulmü hiç okumamışsınız anlaşılan...ayetleride hadisleride öncelikle indiği döneme göre yorumlamak sonrasında günümüze uyarlamak lazım...

türklere peygamber gönderildi mi sorusuna cevap olarak;hayır ,çünkü türkler kafirdir demek kimilerine kolay gelebilir...ama inanan insanlar allahın kimseye zulmetmediğine inanırlar...peygamber gelmemiş olsa bile mutlaka bir uyarıcı gelmiştir...yok o da gelmemiştir diyorsanız...o zaman ben sizi baştan uyarayım...ölümden sonraki sonsuz hayatta cenneti istiyorsanız allahın varlığına ve birliğine ve muhammed(SAV) in onun kulu ve peygamberi olduğuna iman edin öncelikle...

Aşkı şehirler oluşturur,şehirler yaşatır diyorum sana,
Gün gelir aşklarıyla anılır şehirler; anılırsa,
Niyetim sevdalı sözler etmekte olmasa,
Ne için yazıyorsam sana adıyorum FATSA...