Tekil Mesaj gösterimi
  #5 (permalink)  
Alt 17-12-2007, 22:29
duarden - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
duarden duarden isimli Üye şimdilik offline konumundadır
solus et moriturus ...

Blog Başlıkları: 1
Alıntı:
tarihte bu çapta olmasa da birçok kez tepkisel yapılanmalara gitti bu halk,ilk defa feodaliteden uzak bir yapılanma olmasıydı onu bu denli güçlü kılan (yoruma açık bir analiz değil...keskin bir saptama)
İşte benim birçok arkadaşım buna inanmıyor ne yapacağız şimdi Sosyopat yani saptama olsaydı gerçekliğini tüm dışsal eleştirilere kapalı hale getirirdi bu.

Bu ülkede silaha harcanan parayı eleştiririz ama kendini bu silahları almaya amaç haline getiren oluşumlarıda bununla tartışmak gerekir görürüm ben.

Devletler herzaman yapılanma olarak bunu kullanırlar sistem yıkmak için sistem oluşturanlarada karşıyım..

Burda gelip toptan terketsinler mantıgıyla sistem oluşturanlara karşı olacağım elbette ama eminim ki kendi bilğiniz başka bir makaleyi kopyalayıp ordaki tümcelerin ardından konuşmayacak kadar dolu olduğunuzuda umarak yazıyorum bunları.

Ben o silahlara verilen para kadar ki bunların hangi emperyalist güçlerin oyunudur onu biliyoruz öze inince o bombaların atılması için karşı silah olayınında karşısındayım eminim ki sizde, çünkü aynı oyunun diğer yanıdır bu.

Ah büyük düştür sınırların olmadığı dünya ama önce tüm haritaları silmek gerekir ki bu noktada, benim içinde hala en güzel düştür dedim ya.

Saygılarımla

House of Duarden
Alıntı:
"Bir derin kuyuya benzer yalnız. Taş atmak kolaydır içine: ama bu taş dibe inecek olursa, deyin bana, kim çıkarabilir? Yalnızı incitmekten sakının! Ama incitecek olursanız, eh, artık öldürün de!" F.Nietzsche