Tekil Mesaj gösterimi
  #15 (permalink)  
Alt 04-12-2007, 18:36
fenasi fenasi isimli Üye şimdilik offline konumundadır
.........

Blog Başlıkları: 1
Alıntı:
sangre´isimli arızadan alıntı Mesajı göster
konu dışı :

seni oyalayan senden başkası değil fenasi emin ol.. kopyala yapıştır ithamı sana yönelik değildi araya giren rugerm arkadaşaydı sanırım .. konuya atladım kusura bakmayın, sitede bulunmayan arkadaşımı savunmak benim hakkım..
sn. sangre, aynı mahalleden olmadığımız için yada samimi bir arkadaş olmadığımız için ben size olduğu gibi herkese sayın diye hitap ederim, bu hitap saygıdandır başka bir sebepten değil. İnsanlar ancak samimi oldukları tanışlarına sen diye hitap ederler.

Sitede bulunmayan sn. arkadaşınız geldiğinde sanırım konu da açıklığa kavuşmuş olur. Sizin bu şekilde bir topluluk olarak hareket etmeniz takdire şayan bir davranış olsada tartışmalar ve suçlar bireyseldir. Doğal olarak da, sn. Kanca'nın itham ettiği kişinin kendini savunma hakkı olduğu gibi, yöntem itham etmek değil tıpkı Sn. Marianın eski üye sn. Lynx'e yaptığı gibi ispatlamaktan geçer. Doğru olan budur ve yetişkin bireylerin tartışma yöntemide bu şekilde olur. Sizin yaptığınız ise, siz değil o suçlu sanırım demekle yangına bir odun daha atmak oluyor bu durumda. Ben kişilerin değil fikirlerin tartışılmasından yanayım. Kime olursa olsun yapılan itham ve üslup doğru değildir. İthamı yapan ise kanıtlamakla yükümlüdür. Çamur at izi kalsın mantığı yanlıştır.